Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg sráccal kísérletezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sráccal kísérletezni?

Figyelt kérdés

Nem voltam pasival, járni vagy csókolózni sem tudnék velük, de más meg érdekel egy ideje. Meleg sráccal, aki tudja mit hogyan, szerintetek jobb lenne bevezetéshez? Nem egyből durr bele. Előbb csak beszélgetnék, aztán lassan xy dolgokat. Nem akarok szórakozni senkivel, szeretném megismerni magam stb.

Azt mondták, hogy ne, mert meleg srác egyből lerohanna.de én biztosabbnak érzem, főleg mert tudja, mit kell helyesen.

Szerintetek? 25f

2017. dec. 8. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Jobban ajánlok egy biszex srácot/férfit erre a dologra. :)
2017. dec. 8. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ne idosebbet keress hanem fiatalabbat hiszen az idosebb jartasabb es ez altal ha benazol turelmetlen, de egy fiatalabb nem rendelkezik nagy tapasztalattal de tudja mit hogy igy ezaltal nem lesz kellemetlenseg abbol adodoan hogy olyat mondana a masik ami elvenne a kedved a dolgoktol.

Az en esetembe is ugyanez a felallas hogy en vagyok a fiatalabb de meleg ő az idosebb es biszex es az elejen o is ele batortalan volt meg ketelkedett a dolgokba de megtanitottam mindenre.

2017. dec. 8. 18:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Azert gondoltam melegre, mert szerintem a temat illatoen sokkal kulturaltabban allna hozza, nem tudom
2017. dec. 8. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled, sztem is egy meleggel próbáld ki először.
2017. dec. 8. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétabban ki tudnád fejteni mit akarsz?
2017. dec. 8. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy lerohan-e nem kor és nem beállítottság kérdése. Én így gondolom. Amúgy meg hajrá :) Bár szerintem nagyon nem kell "tökölni". Ha vmi tetszik éld meg.
2017. dec. 9. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!