Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk nektek áll a farkatok anális szex közben? Aktívok: az baj ha nem?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 21:12
2/13 anonim válasza:
Elsőre lehagytam a "passzív" szót a kérdés elejéről. Néztem nagyot. :D
Amúgy baj, bizony. Egy pénisz szexuális izgalom hatására normál esetben erektált állapotba kerül, pláne, ha adott testi kontaktus. Ez nem olyan, mint a nőknél a nedvesség, hogy egyeseknél nincs elég. Nem tudom elképzelni, hogy élvezhet egy férfi egy szexuális együttlétet erektált pénisz nélkül. Lehet lesz pár passzív, aki most felvilágosít.
3/13 anonim válasza:
Sajnos még nem találtam olyan fiatal aktívot, akivel kipróbálhattam volna, így nem is tudok róla nyilatkozni.
5/13 anonim válasza:
Semmi problémát nem jelent, ha nincs merevedése a passzívnak dugás közben. Több passzív srác elmondása szerint ők ilyenkor másképp élvezik a dugást. Utána ők is kicsapják, vagy kicsapatják.
6/13 anonim válasza:
Még szűz vagyok, de ha ujjazom magam, feláll. Ebből gondolom "élesben" is állna. :3 🤔😁
7/13 anonim válasza:
Engem izgat ha áll a passzív farka.
8/13 anonim válasza:
Nekem bizony nem szokott állni, vagy csak félig-meddig kéményedik meg.
9/13 anonim válasza:
Ha egy transzi már egy ideje és erősen hormonozza magát nem mindig áll fel nekik. Egyénfüggő. Voltam olyannal akinek merven jóval nagyobb mint az enyém és a tükörben láttam hogy előjáték után mikor beleült a cerkámba végig kőkemény maradt (míg ő, vagy én nem segítettünk rajta:), de volt olyan akinek a hormontabik miatt eleve nem merevedik úgy.
10/13 anonim válasza:
aktívként mondom, h nem baj egyáltalán.
Sok fiúval voltam és van akinek, áll, van akinek nem. Volt olyan, aki úgy élvezett el kéz nélkül, h félig sem állt neki, és volt olyan, akinek merev volt közben. Volt aki verte a petyhüdt farkát és elment, volt, aki mereven csinálta és úgy. Sokan vagyunk, mindenkinek más a teste.
23 mfa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!