Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív fiúk nektek áll a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív fiúk nektek áll a farkatok anális szex közben? Aktívok: az baj ha nem?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
mint a cövek :D
2018. márc. 31. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Elsőre lehagytam a "passzív" szót a kérdés elejéről. Néztem nagyot. :D

Amúgy baj, bizony. Egy pénisz szexuális izgalom hatására normál esetben erektált állapotba kerül, pláne, ha adott testi kontaktus. Ez nem olyan, mint a nőknél a nedvesség, hogy egyeseknél nincs elég. Nem tudom elképzelni, hogy élvezhet egy férfi egy szexuális együttlétet erektált pénisz nélkül. Lehet lesz pár passzív, aki most felvilágosít.

2018. márc. 31. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos még nem találtam olyan fiatal aktívot, akivel kipróbálhattam volna, így nem is tudok róla nyilatkozni.
2018. ápr. 1. 00:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen
2018. ápr. 1. 00:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi problémát nem jelent, ha nincs merevedése a passzívnak dugás közben. Több passzív srác elmondása szerint ők ilyenkor másképp élvezik a dugást. Utána ők is kicsapják, vagy kicsapatják.
2018. ápr. 1. 03:34
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Még szűz vagyok, de ha ujjazom magam, feláll. Ebből gondolom "élesben" is állna. :3 🤔😁
2018. ápr. 1. 07:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgat ha áll a passzív farka.
2018. ápr. 1. 10:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bizony nem szokott állni, vagy csak félig-meddig kéményedik meg.
2018. ápr. 1. 12:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy transzi már egy ideje és erősen hormonozza magát nem mindig áll fel nekik. Egyénfüggő. Voltam olyannal akinek merven jóval nagyobb mint az enyém és a tükörben láttam hogy előjáték után mikor beleült a cerkámba végig kőkemény maradt (míg ő, vagy én nem segítettünk rajta:), de volt olyan akinek a hormontabik miatt eleve nem merevedik úgy.
2018. ápr. 1. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

aktívként mondom, h nem baj egyáltalán.

Sok fiúval voltam és van akinek, áll, van akinek nem. Volt olyan, aki úgy élvezett el kéz nélkül, h félig sem állt neki, és volt olyan, akinek merev volt közben. Volt aki verte a petyhüdt farkát és elment, volt, aki mereven csinálta és úgy. Sokan vagyunk, mindenkinek más a teste.

23 mfa

2018. ápr. 2. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!