Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti szexelnétek Biszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti szexelnétek Biszexuális Pasival?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy

lesz .pnátok és meg engednétek neki hogy berakja gumi nélkül a popsitokba úgy is hogy tudnátok hogy az a pénisz már benne volt lány fenékben és punciban is?

Maga a tudat is undoritó hogy az a pénisz már volt női fenékben és punciban de közvetlenül utána

lesz .pnátok?

2018. márc. 13. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
miért ne? közvetlenül lehet nem, de amúgy ez miért lenne gond?
2018. márc. 13. 15:17
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Engem zavarna ha a srác akivel együtt vagyok az adott időszakba lányokkal is élne nemi életet, közvetlenül utána meg ki van zárva.
2018. márc. 13. 15:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az alapvetően nem zavar, ha biszex, de ne csaljonm eg lányokkal.
2018. márc. 13. 16:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Maga a biszexualitás nem zavar, és feküdtem is le biszexuális férfival.

Az viszont már igen, amikor elkezdesz ismerkedni, s a másik nem közli, hogy nem független. Sajnos nem egyszer fordult elő, hogy a személyes találkozón derült ki, hogy az illetőnek barátnője, felesége van. De olyan is előfordult, hogy találkoztam egy teljesen korrekt pasival, aki tényleg elég laza volt, s sok helyen megfordultunk. Azt gondoltam ebből tényleg lesz majd egy igazi párkapcsolat. Talán négyszer feküdtem le vele, mikor egyszer az egyik bevásárlóközpontban összefutottam vele, miközben a felesége kezét fogta, akinek a kezében ott volt a közös gyerek.

2018. márc. 13. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Tessék?

Nekem mindegy hogy biszex, meleg, vagy "kíváncsi" hetero péniszét szopom, a lényeg hogy szopok.

20f kecskemét

2018. márc. 13. 17:09
 6/12 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Alkalmi kalandoknál mindig gumival szexeltem úgyhogy ilyen téren mindegy. Azt nem szerttem a biszexekbe hogy csak bizonyos dolgokat engednek nem lehet úgy szexelni velüd mint egy meleggel. Na meg a titkolózást is túlzásba viszik, nekem sincs a homlokomra írva hogy meleg vagyok de amit némelyik biszex leművelt...
2018. márc. 13. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Szexelni szexelnék, viszont párkapcsolatban csakis full meleg pasival lennék.
2018. márc. 13. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ.
2018. márc. 13. 20:22
 9/12 Meleg Patrik László ***** válasza:
85%
Én soha.
2018. márc. 13. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szexelnék. :)

Engem izgat :)

2018. márc. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!