Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti szexelnétek Biszexuális Pasival?
Úgy értem hogy
lesz .pnátok és meg engednétek neki hogy berakja gumi nélkül a popsitokba úgy is hogy tudnátok hogy az a pénisz már benne volt lány fenékben és punciban is?
Maga a tudat is undoritó hogy az a pénisz már volt női fenékben és punciban de közvetlenül utána
lesz .pnátok?
Maga a biszexualitás nem zavar, és feküdtem is le biszexuális férfival.
Az viszont már igen, amikor elkezdesz ismerkedni, s a másik nem közli, hogy nem független. Sajnos nem egyszer fordult elő, hogy a személyes találkozón derült ki, hogy az illetőnek barátnője, felesége van. De olyan is előfordult, hogy találkoztam egy teljesen korrekt pasival, aki tényleg elég laza volt, s sok helyen megfordultunk. Azt gondoltam ebből tényleg lesz majd egy igazi párkapcsolat. Talán négyszer feküdtem le vele, mikor egyszer az egyik bevásárlóközpontban összefutottam vele, miközben a felesége kezét fogta, akinek a kezében ott volt a közös gyerek.
Tessék?
Nekem mindegy hogy biszex, meleg, vagy "kíváncsi" hetero péniszét szopom, a lényeg hogy szopok.
20f kecskemét
Persze, hogy szexelnék. :)
Engem izgat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!