Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszex srácok, tetszik-e nektek, vonzo-e ha egy srác szemüveges?
Semleges. Bár talán megmosolyogtatna, mert én is az vagyok. Az viszont nagyon cuki, ha olyan - vagy hasonló - lenne, mint az enyém (kerek, műanyagkeretes).
(16/F, de csak mert kérted ^.^)
Nem azért találok vonzónak valakit, mert szemüveges vagy sem. Bár tény, hogy van jópár srác, akinek nagyon jól áll. :P
29F
Ez nem a szemüvegen, hanem a srácon múlik:
ha vonzó, szemüveggel is az. Ha nem túl vonzó, hiába vesz fel szemüveget.
3#-as válaszoló, nekem nem kerek :D hanem keskeny, olyan ami kiemeli a tekintetet, tudod amikor a pasik olyan komolyan néznek és arra az a keskeny szemüveg minta felerősitené :D nekem olyan van, nagyon szeretem :D
Bár én nem szivtipro menő komoly pasis nézéssel kukucskálok ki mögüle, hanem kis mosolygosan 😅😂😂 és köszi a válaszokat, csak amiatt kérdeztem mert több szempárt kaptam miota van szemüvegem, és egyre többet mosolygok benne, amire durva de a "pasiktol" mosolyt kapok vissza 😅 de nem olyan hogy röhejesen nézek ki, hanem mintha azt mondaná, hogy helyes vagyok a tekintetével 😅😄 valahogy ezt érzem, ettől csaj jobban érzem magam, egyetemen is olyan sokat keztem mosolyogni a szemüvegtől 😄 lehet amiatt, olyan kis tudosnak nézek ki, pedig normális vagyok 😂😂 átlagos, és nem tagadom ez is joérzés :D lehet több észt nem ad mégis olyan mintha bármit sokkal tudományosabban közelitenék meg 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!