Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bareback (gumi nélküli anális szex) szerintetek mennyire veszélytelen?
Figyelt kérdés
Passzív barátom nagyon örülne, ha már gumi nélkül hatolnék bele. Én ettől ódzkodom, mert mégiscsak a kaki szokott kijönni onnan:D Van közületek aki űzi ezt a tevékenységet? Nem tartotok, hogy benyaltok valami fertőzést?2018. márc. 2. 17:19
1/9 anonim válasza:
En 3 eve csinalom a pasimmal gumi nelkul, es meg soha nem volt egyikunknek sem semmi fertozes. Alaposan meg kell mosni es teljesen tiszta. Meg beontes sem kell nekunk, ugy kitapasztaltuk. 24/F
2/9 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel. Ugyanígy vagyunk mi is
3/9 anonim válasza:
Barátommal oda-vissza csináltuk évekig, gumi nélkül. Soha nem lett csokis a farkunk, és fertőzést se kaptunk.
4/9 anonim válasza:
Aktív vagyok, és be szoktam tenni a páromnak gumi nélkül. Ismerkedéskor persze jogos, ha gumit húzol szex közben, de ha már együtt vagytok tartósan, akkor ennyire megbízhatsz nyugodtan benne. Olyan szempontból is, hogy nem dug félre más srácokkal a hátad mögött, meg olyan szempontból is, hogy szex előtt mindig kitisztítja magát a megfelelő módon. ;)
5/9 anonim válasza:
SZŰRÉSRE menjetek el. Ha okés mehet...
6/9 anonim válasza:
Ha hűségesek vagytok semmi akadálya!
A punc.iból meg vér szokott jönni meg gyerek stb...
7/9 anonim válasza:
Biszexként semmi bajom a melegekkel, na de azért a sz*r nem ugyanaz, mint a vér meg a gyerek.....
8/9 anonim válasza:
Ha hűségesek vagytok egymással és egészségileg is semmi baj akkor nyugodtan mehet gumi nélkül is. Mi a párommal is gumi nélkül csináljuk oda vissza. Előte azért a beöntés jól jön, ne hogy beüsön a "menkű."
9/9 anonim válasza:
Engem sokkal jobban izgat gumi nélkül. Sokkal jobban érezni illatok és önmagában az érzés meg a tudat is sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!