Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuálisok, nektek mi a véleményetek a melegekről?
En nem vetem meg őket hisz mindenkinek sajat elete van azt csinal es ugy ahogy akarja :)
Ismertem is meleg sracot joba voltunk es tok normalis volt
addig semmi bajom velük,amíg nem akarják rám erőltetni a másságukat,nem kezdenek ki velem,nem viselkednek provokatívan
az ő magánügyük,hogy ilyenek
..
Volt meleg kollégám, normális volt, nem kezdett ki senkivel, nem erőltetett semmit, csak azt nem szerettem mikor ecsetelte hogyan történnek a dolgok a pasijával... Néha rosszul voltam...
Vizuális típus vagyok és engem még a gondolata is nagyon taszít.
De ettől még nem vagyok homofób, csak kíméljenek meg a hálószobatitkaiktól
Őszintén mondom, utáltam őket régen. Gusztustalannak tartottam az egészet, mivel már jóideje csak a melegek magamutogatását láttam akár a médiában, a városban, azt hogy hogy szexelnek a nyílt utcán a Pride-on...aztán megismertem egy srácot akiről fogalmam sem volt hogy meleg. Nagyon jó haverok lettünk, és egyszer csak elmondta, hogy a fiúkhoz vonzódik. Teljesen ledöbbentem , nem mondtam volna meg róla. Teljesen elítéli a Pride-ot és az ócska divatbuz#ikat, sokat beszélgettünk ilyenekről a későbbiekben. Rájöttem, hogy vannak normális emberek is köztük, és hogy hülye voltam hogy általánosítottam. Azóta nem igazán érdekel hogy ki milyen, csak otthon csinálják, rájuk tartozik..persze a menőző diszbu#ziktol még mindig kiráz a hideg
19L
Rám írnál kérlek? Kíváncsi vagyok valamire...
Miért nem Te írsz annak, akitől kérdezni szeretnél valamit? A "privát üzenet" gomb erre a célra szolgál.
Semmi közöm a magánéletükhöz. Ismertem egyet és nem volt kínos vagy problémás.
Egyébként mostanában izgat a gondolat, hogy kipróbálni csak egyszer, hogy leszopni milyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!