Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igaz amit hallottam a melegekr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz amit hallottam a melegekről? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval azt hallottam, hogy gyakran mikor "muszájból", vagy azért házasodnak meg a melegek, mert nem akarják, hogy mindenki tudja róluk, hogy homoszexuálisak direkt leszbikus feleséget keresnek, hogy ne legyen megbántás, hogy a nő beleszeret és elnéznék egymásnak a kicsapongásokat, szóval úgymond ők egymásnak "alibit biztositanak". Ilyen van?

2017. ápr. 9. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
IGEN Én is e miatt nősültem meg anno. De a nejem hetero :-) mai napig sem tudja és nem is szeretném ha megtudná. Jól elvagyok így is
2017. ápr. 9. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van, akkor nagyon sajnálom őket. :(
2017. ápr. 9. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem elképesztően ritka, hogy egy homoszexuális férfi és nő összeházasodjon emiatt.
2017. ápr. 9. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Na hát azért 20-30-40 évvel ezelőtt tele voltunk ilyenekkel. Most soroljam, hogy a harmadik meg tizenegyedik szomszéd? Voltak is aztán válások, mikor már "lehetett" melegnek lenni. (Azelőtt kb. a saját lányát megerőszakoló apukával, a sorozatgyilkossal, meg pestisjárványt terjesztő patkánnyal voltak egy skatulyában a közvélekedés szintjén. Az ilyen kocsmai színvonalú közvélekedésre gondolok.)

Ma már ilyen műházasság gyakorlatilag nincs, mert minek. Elköltözik az ember egy olyan nagyvárosi 600 lakásos tömbbe, ahol az emberek a saját szomszédjukat sem ismerik, azt kész. Max olyan van, hogy leszbikus párral összeállva megoldják a "gyerekkérdést", mivel azonos nemű párnak nem engednének az árvaházból gyereket. Amúgy meg semmi szükség ilyen műbalhékra. Régen, mikor nem volt TV, internet, akkor mindenki azzal volt elfoglalva, hogy a szomszédnál merre hány az óra. Ebből állt az élet. Ezért volt lehetetlen másképp élni, mint azt a társadalom elvárta. Sopánkodó öregasszonyok húszasával lesték a függönyök mögül, hogy ki mikor megy el a gangon. (Ez volt a "TV-adás".) Faluhelyen még rosszabb. Ha valaki öt perccel később ment haza, az már téma volt. Ha valaki nem kelt el rendesen, ahogy kell húszéves korára, arról le se szálltak. Nemhogy melegnek lenni!

Hát ma már sz.rnak az emberek egymásra...

2017. ápr. 9. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre és egyben az előző válaszra reagálva, elmondhatom, hogy a meleg férfiak többsége nős. Az biztos, hogy kevés a leszbikussal való álházasság, annál gyakoribb, hogy egy meleg egy heteroszexuális nőt vesz el. Ismerősi körömben is van ilyen ott a srác finoman még ki is kezdett velem, mellette játssza a jobboldali, konzervatív heterót. Mondanom sem kell, hogy az asszony dróton rángatja. Mondjuk azt nem értem, hogy ha már álfeleséget választ, akkor valami normálisabb kevésbé homofób asszony jobban illet volna hozzá. És azzal nem értek egyet, hogy az emberek leszarják egymást, minden embernek van egy szűkebb környezete, aki belelát az életébe, mi nem nyugat vagyunk, ahol van az embernek egy alap szabadság joga, itt sajnos rád kényszerítik a megfelelést, és sok ember enged ennek és meleg létére megnősül.
2017. ápr. 10. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Igen, én is azért házasodtam meg, hogy leplezzem a melegségem. gyerekes nőt vettem el, igy kifelé már a családos férfi sztereotípiát mutathattam.
2017. júl. 12. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Hát ez hülyeség, lehet a 88-as vagy azelőtti születésűeknél még van ilyen, de szerintem nincs egy 40 évesnél fiatalabb meleg se magyarországon aki házasságban élne. És az ismerősi körömben sincs egy se, pedig ismerek azért melegeket.
2017. júl. 12. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudom mondani, hogy mennyire undorítónak találom és megvetem azokat a meleg férfiakat akik nővel jönnek/házasodnak össze, esetleg még gyereket is csinálnak neki. A gyomrom forog, hogy csak azért, hogy ők "normálisnak" tűnjenek, "megfeleljenek a társadalmi normáknak", éveken keresztül, vagy akár egy életen át hazudnak maguknak és a ""szerelmüknek"". Aztán szegény nő meg tényleg szerelmes, nem érti miért nincs vagy alig van szex, hogy miért rideg vele szemben a férje. Ők meg elvannak, néha félrekúrogatnak férfiakkal, aztán meg hazamennek a feleségükhöz.. tudom, hogy az ő életük és az ő döntésük, de én gyávának és visszataszítónak tartom az ilyen "férfiakat".
2017. júl. 12. 20:29
 9/12 A kérdező kommentje:
En ugy gondoltam hogy a no termeszetesen tud rola...
2017. júl. 12. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A társadalom nyomására rengeteg meleg volt már hetero kapcsolatban és ennek néha napján házasság lett a vége. Ez a mai melegekre már nem nagyon jellemző, ezek inkább régebben fordultak elő, amikor még közel sem voltak ennyire elfogadottak a melegek és ezért sokszor magukat is átverve letagatták az igazi szexuális vágyaikat.

Persze olyan is van aki a vallásossága miatt nem éli ki a vágyait.

Ilyenek voltak és biztos ma is van 1-2, de olyanról még nem hallottam aki kifejezetten leszbikust akart alibenek keresni. :S

Most már a melegek nagy része büszkén felválalja a "másságát", ezért kicsit nevetségesnek tűnnek az ilyen álházasságok a mai napokban, de léteztek.

2017. júl. 12. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!