Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PŐasszív fiuk! Nem fájdalmas amikor dugnak bennetek? Mert én azt hallottam, hogy meglehetősen fáj.
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 13:23
1/14 anonim válasza:
A behatolás lehet kellemetlen, akár fájhat is, de elegendő síkosítással és szép lassú behatolással nem fáj.
2/14 anonim válasza:
nekem már egyáltalán nem fáj, az elsők kicsit nehézkesebbek voltak de azóta bejárattak rendesen:D
23F
3/14 anonim válasza:
Nekem sosem fájt, az első sem. Elég jól tágulok egyébként, meg én akartam is mindig az anált, és így kellemes volt. Utána van egy kis "üresség" érzet, de az is inkább fura és nem fájdalmas, hanem kellemes. :D 21f
4/14 anonim válasza:
Hát a böriben eléggé tudott fájni... 27/F
5/14 anonim válasza:
Engem még csak kisfarkú srác dugott, az nem fájt. Nagyobbat még csak szoptam, de kipróbálnám, hogy elbírok-e egy nagyobbal. :)
6/14 anonim válasza:
Első alkalmakkor fájt, de most már egyáltalán nem.
7/14 teencurious válasza:
Már nem is emlékszem rá milyen érzés olyan régen voltam fiúval már. :D
Az első pár alkalom fájdalmas lesz,azután pedig mennyország:)
18
8/14 anonim válasza:
Egyrészt egyénfüggő (mennyire tágulékonyak a szövetek), másrészt gyakorlatfüggő. Először reflexszerűen összehúzódik a záróizom, akkor nagyon fáj a feszegetés, de meg lehet tanulni az ellazítását.
9/14 anonim válasza:
Kipróbálnám hozzám hasonlo koruval(16)
10/14 anonim válasza:
Nekem mindig nagyon jól esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!