Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a barátom? Barátainkkal - lányok- voltunk és neki jött egy üzenete a laptopján, és tuti hogy a planetromeo ról. Mert hallottam. Hetero / fiú
A helyet hogy én nem vok meleg de egyszer felregisztráltam erre a lapra mert kíváncsi voltam és tudom milyen a hangja annak ha üzeneted érkezik mert nekem rengeteg érkezett sok vén pedótól. Amikor üzenete jött azonnal kikapvsolta a telefonját teljesen, és láttam h zavarodott. amúgy a barátom mindig olyan félig lányos megy gyerekes viselkedésü volt. 6. ban még emo volt és még mindig olyasmi de már nem teljesen. Én nekem nagyon tetszett és akkor én is emo voltam de aztán én már teljesen nem vagyok az. viszont egy nagyon aranyos fiú ő.
hetero F
Nem feltétlenül meleg, lehet biszex is.
De ha te is az voltál, vagyis azt olvastam, és tudod milyen a hangja, és utána zavarodott lett, és kikapcsolta a telefonját, akkor nagy a valószínűsége.
Ha pedig egy nagyon aranyos srác, akkor ezzel nem kell foglalkozni, barátok maradhattok úgy is ha ő meleg vagy biszex.
Mivel nem mászott rád, és a leírásod alapján aranyos, kedves jó haver akkor ne foglalkozz vele, hogy meleg:)
Ha eddig nem volt semmi jel, most is csak véletlen bukott le akkor no para:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!