Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igaz amit hallottam a melegekr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz amit hallottam a melegekről? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval azt hallottam, hogy gyakran mikor "muszájból", vagy azért házasodnak meg a melegek, mert nem akarják, hogy mindenki tudja róluk, hogy homoszexuálisak direkt leszbikus feleséget keresnek, hogy ne legyen megbántás, hogy a nő beleszeret és elnéznék egymásnak a kicsapongásokat, szóval úgymond ők egymásnak "alibit biztositanak". Ilyen van?

2017. ápr. 9. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hadd helyesbítsek.

Amit a kérdező kérdez, hogy van-e ilyen: "te leszbikus én meleg, beszéljünk össze és játszuk el kifelé hogy heteró pár vagyunk, és házasodjunk össze" dolog, ilyen nincs, ha létezik is pár ilyen eset a 7 milliárd emberből ez egész egyszerűen nem jellemző, inkább mondanám egy kamu jól hangzó érdekességnek.

A második verzió, amire itt a többség gondol, hogy valaki meleg létére belemenekül titokban egy heteró kapcsolatba majd házasságba, csakhogy meg ne tudja a környezete a másságát.

Azt hiszem régen ez volt a standard modell, és bár ma már nagyon ritka magyarországon, de bizony előfordul.

A világ kevésbé fejlett társadalmaiban (Nem mintha mi annyira élen járnánk :D) meg aztán főleg létezik a mai napig.

Számtalan ilyen esetet lehet olvasni, eleve az is előfordul, hogy az illető még önmaga sem mer a melegségével szembenézni és csak a házasság után pár évvel döbben rá, hogy erre alkalmatlan.

Vagy b verzió, a konzervatív szülők kitalálják, hogy ez csak valami rossz bűnös szokás a melegség, amit csak szimplán el kell felejteni, és beleerőltetik egy házasságba a szerencsétlent.

Hihetetlen de a mai napig létezik..-

2017. júl. 13. 03:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos régen rengeteg ilyen volt, és még manapság is előfordul.

Egyes konzervatívabb felfogásúak azért jönnek a mai napig is azzal, hogy manapság divat melegnek lenni és egyre több van, mert többet látnak. Viszont ennek épp ez az oka, hogy régen nem merték felvállalni most meg megteszik. De semmivel sincs több meleg mint régen. :)

Én is meleg vagyok, nem akartam elfogadni magam és kerestem egy lányt. Együtt voltam vele, persze nem voltam boldog és egy idő után rájöttem ennek nincs értelme, meleg vagyok és el kell fogadnom.

Viszont, ha nem tartana már ilyen szinten a társadalom, hogy lehet élni melegként valószinüleg nem tettem volna meg ezt a lépést én sem, és manapság is rengeteg meleg lenne heteró kapcsolatban.

2017. júl. 13. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!