Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek: Őszintén, ti milyen srácot tudtok magatok mellé elképzelni?
Igazából külsőleg érdekelne, hogy milyen a bejövős.
Ami leginkább érdekelne az az életkor.
Hány év körüli srác tetszik nektek, és te hány éves vagy?
Illetve milyen magas lehet max, és milyen testalkatú?
Illetve helyes arca legyen vagy legyen inkább aranyos, vagy mindkettő egyszerre?
Kép is jó, ami illusztrálja az illetőt...
Vékony, szőrtelen
18-21, vagy fiatalabb
37 bi/a/uni
helyes is lehet, aranyos is, egybe is vagy külön is
oké most leírom az ideálom plussz belső tulajdonságokat (I know nem kérted) de HÁTHA csoda folytán magára ismer az ilyen illető és ír nekem:-)))
Mondjuk életkora 16-25
170cm feletti
jó alak
hajszín barna,fekete
nem muszály hogy izmos legyen vagy valami de legyen husis
szemei legyenek egy kicsivel nagyobbak az átlagnál szemszíne mindegy, de a tekintete legyen ártatlan,aranyos, olyan "tündéri szemek"
jobban szeretem ha nem babaarcú de se túl férfias arckaraktere van hanem a kettő közti, nem harcsás fejforma de nem is kerek hanem átlagos
szép rózsaszín ajkak
legyen bújós ,szeresse az állatokat
legyen intelligens, toleráns, érzéki
értsen a művészetekhez, legyen inkább introváltabb de szeressen kirándulni és kimozdulni,legyen neki cuki anyajegyei és finom bőre
16/F
Életkor: 15-25 között
Testalkat: vékony
Magasság: 160-195 cm között
És legyen szép szeme *-*
Legyen intelligens ("az intelligencia szexi"), romantikus, kedves és legalább egy kicsit introvertált.
A többi már baromi egyén és egyéniségfüggő.
17/passzív
17-27 között
Nem túl magas, mindenképpen vékony
Aranyos, kisfiús arcú :)
Kedves, romantikus de emellett értelmes is
28F
Életkor: 21-23 éves
Testalkat: atletikus, sportos (szálkás legyen)
178-189 cm magas
Helyes arc, arcszőrzet nélküli
Szemszín: minél világosabb árnyalatú, annál jobb.
Hajszín: barna, szőke vagy vörös (fekete, festett NE!)
Beszéd: ne essen le mindenkinek, hogy a fiúkhoz (is) vonzódik
Itt a passzív srác: [link]
Nekem vonzó:
Velem egy korú(21 éves vagyok) plusz, minusz pár év(18-tól). Ez attól is függ, hogy hogyan tartja magát, mennyire érett, fiatalos.
Helyes, jóképű, karakteres arccal, de közben legyenek gyengéd vonásai is (nagy szemek, telt ajkak, de lehet nagyobb orra, van akinek nagyon is jól áll stb...)
Nekem nincs max magasság. 185 cm magas vagyok, 180-től felfelé van az út. :)
Nekem a fitt, izmos srácok jönnek be, de igazából, ha alacsony a testzsír százaléka és nem sovány, addig nem annyira fontos, bár egy jó popó az egy jó popó, csak úgy hozzáraknám.;)
Legyen passzív és sötét barna, fekete haja, de engem a festés se zavar, mivel igazából csak komoly kapcsolatot szeretnék, ott meg el kell fogadni egymás preferenciáit, főleg, ha a saját testükről van szó.
Életkorra valahol 17-25 között (+/-1év)
Legyen szép, aranyos, érzéki arca, testalkatra lehetőleg inkább vékony vagy átlagos legyen, nem jönnek be a super manly izom bikák, se a mackós alak. Ne legyen túl szőrös... ja és semmi nem taszít annyira mint a fúdekemény gangstagyerekek.
Legyen sötét haja, és sötét szeme, a magasság nálam annyira nem számít, legyen mondjuk 165 és 185 cm között.
Nemtudom, külsőről ennyit tudtam hirtelen írni...
Nálam a dolog nagyrészt a személyiségen és a belsőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!