Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti raktok fel képet társkeresőre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti raktok fel képet társkeresőre?

Figyelt kérdés

Titeket nem zavar az a sok elmebeteg akik fent vannak? Idióták, pszichopaták, képgyűjtők. Veletek történt már valami kellemetlen amiatt mert raktatok ki képet?

Hihetetlen 1xűen, hogy nincs egy normális hely ahol normális emberekkel lehet ismerkedni. Rengeteg az elmebeteg, dühítő. Tisztelet a kivételnek. Nektek mi a véleményetek?

2018. márc. 16. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Én raktam ki képet, de nem publikus mappába. Van képem az arcomról, testemről arc nélkül és a farkamról is. Azt osztom megy egy privát beszélgetés alkalmával amelyiket épp megfelelőnek találom az adott beszélgető partner számára. Publikus képet nem teszek ki magamról, a profil szövegemben meg világosan, nagy betűkkel leírtam, ha csak képvadász/amatőr képekre verő recskabajnok, inkább ne is írjon.

Érzékelhetően csökkent azok száma akik írnak, szóval tudom miről beszélsz...

2018. márc. 16. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Én rakok ki az arcomról publikus képet és el is várom, hogy a másiknak is legyen, mert nem zsákbamacskát játszunk. Épp ezért olyanra nem is írok rá, akinek nincs az arcáról kép, ha pedig ilyen ír rám, akkor kérem, hogy küldjön. Már volt részem olyanban, hogy valakit nagyon kedveltem, de egyszerűen a kinézete és az alkata miatt nem tudtam hozzá vonzódni, így nem látom értelmét a vakon ismerkedésnek.

Ettől függetlenül zavar a sok nem 100%-os. Talált meg már rengeteg ilyen (nyilván többen, mintha nem lenne képem fent), de az olyan egysíkúaknak az ilyen nem számít, akik akik mondjuk rád írnak 60 évesen, miközben ki van rakva, hogy max 30 éves korig keresel...

2018. márc. 16. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én régen raktam, de rájöttem, hogy nincs értelme. Évekig nem írt rám senki. Ha valaki mégis kíváncsi rám, megoldhatjuk privátban. A Melegrandira pedig nem megy át telomról. Már ott tartok, onnan is törlöm magam, mert nem ír rám senki.
2018. márc. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!