Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti tesztek magatokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti tesztek magatokról ki képet meleg társkeresőre?

Figyelt kérdés

Én tennék ki, hisz felszeretném vállalni magam, de nem merek, gáznak tartom... Azt meg nem szeretem, ha privátba kell küldözgetni, egyszerűen nem bízom meg az ottani emberekben.

Mi a tapasztalat? Sok a kamu? Azért kérdezem, mert még nem ismerkedtem, fiatal vagyok.

2016. dec. 25. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Igen kirakom nem félek. Pedig nekem több veszteni valóm van mert nős vagyok. De aki ilyen helyekre reggel gondolom nem azért megy fel hogy lebuktasson akárkit
2016. dec. 25. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem rakok ki fotót. Nem akarok lebukni. Így is túl sok az ismerős arc...
2016. dec. 25. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Amig fentvoltam en mindig raktam ki, nem bamtam meg :D hatarozottan tobben irtak h ismerkednenek,es azota se buktam le olyan elott akielott nem akarok,szoval szerintem 1hetero se regisztralna csak azert h "vadasszon" ismeros emberekre. (megtalaltam az infotanaromat az okdalon, hat besirtam xd, es aki ottvan, az ugyanugy meleg tehat ha megis ismer itt valaki, az nagyeselyel meleg, szoval ugyse mutatja meg senkinej mert ezzel ois gyanuba keveredne)
2016. dec. 25. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Képcsere nálam egy alap dolog. Nagyon sokáig elég volt hosszas beszélgetés, s vártam, hogy a másik félnek legyen annyi önbizalma, hogy megmutassa magát. Most már ilyet nem csinálok. Legalább a harmadik levél után már kérek tőle magáról képet. Ennek oka az volt, hogy három éve leveleztem egy pasival, akivel olyan jól megértettük egymást, hogy nagyon sok személyes dolgot elmondtam neki, mint például hogy hol dolgozok. Kereskedelmi egység lévén kiderült, hogy sokáig kémkedett utánam, s odáig fajult, hogy amikor kiderült a raktárban kellett bujkálnom előle, mert akár naponta többször is bejött.

Kérdésedre a válasz, hogy nem hiszem, hogy tartanod kellene a lebukástól. Elég kevés esély van arra, hogy egy heteroszexuális felregisztrált egy ilyen oldalra. Nem hiszem, hogy célja lenne a lebuktatás, mert az ő szexualitása is megkérdőjelezhető lesz abban a pillanatban, ha kiderülne honnan tudja a másságot.

És, igen. Sok a "fotelhuszár", azaz rád ír, mert épp rajta van a kangörcs. Rögtön kezdi mit szeretsz, mit tennél vele, mit tennél meg érte, mi az, ami izgat, majd eltűnik. Feltehetően addigra már kiverte magának...

2016. dec. 26. 00:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sose raktam ki képet. Ezzel sokat rontottam az esélyeimen, de nem akarom, hogy BÁRKI is tudja. Így én szűrhettem meg azt, hogy tudja más is ki vagyok. Nem hiszem, hogy rosszul döntöttem. Amit írt a 4-ers arról az jut eszembe, hogy nekem itt is volt olyan akivel beszélgettem. Egy nap nem írt többé. Tudom a számát, címét, stb. Nem keresem, mert nem látom értelmét. De megviselt, hogy szó nélkül eltűnt. Megjegyzem másnak írt itt, mert tudok róla. Szóval az emberek furák. Ez idén nyári történet pl.

De volt aki zsarolni akart, volt akinek első voltam és a mai napig beszélgetünk, mert jól elvoltunk. Az igazság az, hogy ha valaki keres és tesz energiát az ismerkedésbe, jóesély van rá, hogy talál is. Én így gondolom. Már 1 levélből is átjön, hogy valaki milyen. Pl köszön, aláírja, elköszön a levél végén, helyesen ír, szóhasználat, stb. Szóval a lényeg, hogy szerintem ne tedd ki magad. :D

2016. dec. 26. 01:40
 6/11 anonim válasza:
100%
Én planetromeora tettem ki, sőt intim képet is, úgy kell csinálni, hogy a fejed ne legyen rajta és semmi olyan, ami alapján be lehet azonosítani. Vigyázni kell, de anélkül meg azt hiszik kamus vagy.
2016. dec. 26. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Fütyülőd alapján is be tudnak azonosítani... Sőt van, aki csak arról tud. :P
2016. dec. 26. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is rakok ki képet magamról. Sokkal nagyobb az esély így bármire, mint kép nélkül. Persze kamus így is van bőven.
2016. dec. 26. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
En nem szoktam kirakni, bar nem azert mert nem akarom, hogy megtudjak, hanem azert, mert szerintem gaz az, hogy felmegy barki es akkor ott latja a fejem egy ilyen oldalon:D
2016. dec. 27. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

én azért nem teszek ki mert sok fent az ismerős és vannak olyanok is, akikről mindenki tudja. na én tartok, hogy elpofáznák a barátnőiknek azok meg mindenkinek :D

persze szívesen tennék ki én is, de nem akarom, hogy kiderüljön

2016. dec. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!