Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, hogy néz ki számotokra egy álompasi?
Olyanról lenne szó, akinek a párja is szívesen lennél.
Milyen magas, milyen testalkatú?
Aranyos, vagy férfias?

Nekem pl ő a mostani kedvenc [link]
Amúgy meg igazából bárki:D a fontos tényező, legyen magasabb nálam, és kicsit idősebb is.

Bi vagyok, nem echte meleg.
Ha csak a biometriát nézem, azaz kizárólag testi adottságokat, akkor én azt szeretem, ha nem több 170cm-nél, de akár egész alacsony is lehet. Rövid hajú, vagy kopasz, de még félhosszú elmegy. Vékony, vagy csak nagyon minimális túlsúly van rajta. Szőrtelen a felsőteste. Picikét duzzadt a mellbimbója. Nagy a mellbimbóudvara. Nagyon felizgat a nagy mellbimbó fiún. Nincs pocakja.
Persze a vékonyság alatt nem csont és bőrt értek, még 25-26-os BMI is teljesen jó. De ha extra sovány az sem kizáró ok.
Kicsit izmos lábak. Kicsi vagy átlagos pénisz.
És csontos, inas, véreres lábfej. A lábfetisizmusom miatt ez is lényeges.
Amúgy meg legyen benne valami, ami megfog, egy kis charme, egy kis mosoly, egy kicsit kisfiús félénkség. Nem szeretem a domináns machokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!