Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, nektek milyen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, nektek milyen egy álompasi?

Figyelt kérdés

Külsőleg-belsőleg milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, akit leginkább ideálisnak képzeltek el?

Ne írjátok, hogy nektek tök mindegy, csak "fogjon meg benne valami", mert ez hülyeség. Hiszen amiben megfog valami, pont az az ideálod.

2017. júl. 29. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Belső: Megértő, kedves, szerető, megbízható.

Külső: Mivel én inkább kapni szeretek (méretem miatt is): Izmos, rövid hajú (esetleg kopasz), borostás (kis szakáll is király) , szőrös,izmos mellkasú, átlagméretü, aki magasabb nálam, és tekintélye van.

2017. júl. 29. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre:Izmos, jóképű , lehetőleg nálam magasabb(186+), széles vállak, aranyos mosoly, szexi borosta, szexisen szőrös mellkas.

Szem-,hajszín nem számít nagyon.

Összességében legyen olyan mint Kellan Lutz:

[link]

Belső: egészségem máj és szív, tiszta tüdő :P XD XD

Személyiség:kedves,bújós,jószívű,őszinte, jó hallgatóság de megérti ha nem szeretnék beszélni.

És ha kell meg tudjon védeni testileg és lelkileg is.

De legyen egy vadabb oldala is. És itt nem "feleség verő" típusra gondolok. Hanem inkább az ágyban legyen vad.

Van még több is. De úgy vagyok vele hogy a személyiséget lehet változtatni és elfogadni is. Így az másodlagos dolgok. Fontosabbak számomra a külső jellemzők.

22/F/passzív

Borsodból.

2017. júl. 29. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

2-es vagyok.

És a "fogjon meg benne valami"dolog létezhet. Ezt pont azokra mondják akik nem tartoznak az "ideális pasi" kategóriájába.

2017. júl. 29. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet erre válaszolni. Majd jön :)
2017. júl. 29. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, létezik, de akkor végül is az is az ideálod, csak eddig nem tudtad.

2017. júl. 29. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Külső: szőke vagy barna haj, lehetőleg hosszabb, ami manapság a divat (nem ilyen fülig érő, de majd mondok nevet), szép, helyes arc, kék szem jön be nekem a legjobban, vagy zöld mimt nekem :), nem tú l magam, kb akkora mimt én, vékony, lehet izmos is, az még jobb, de nem túlságosan.

Belső: türelmes, megértő, vicces, lehet egy kicsit őrült is, persze csak nagyon enyhén, mindenkiben van ilyen, kedves, ölelkező, stb...

Aki a világon a legjobban tetszik: Aaron Rhodes. Nézz utánna ha nem ismered, pl Instán. Ő amúgy meleg is. :) 16f

2017. júl. 29. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tényleg nincs ideálom, akarmit is mondasz, attól, hogy valakiben megfog a keskeny álla, a többi ötmillió keskeny állú pasit még rondának tartom. (Hülye végletes példa, de ez van.) Nekem annyi kell a külsőben, hogy legyen az összhatásban valami különleges, akár fura. Olyan emberek szoktak bejönni, akik bár nem illenek bele a tökéletes jó pasi ideálba, mégis jó rájuk nezni, vonzzák a tekintetet. Olyanok, akiket szívesen lerajzolnék, lefotóznék. Szóval olyanok, akikben megfog valami.

Belsőre olyan embert keresek, aki felvállalja önmagát, és nem megy a tömeg után csak azért, hogy beilleszkedjen, de nem is helyezkedik tudatosan szembe, csak hogy bebizonyítsa, ő nem birka. (Ez most nem tudom mennyire érthető, olyan hülyen jött ki...) Legyen nyitott, elfogadó, vicces, őszinte, hűséges, társaság kedvelő. Szeretem, ha a páromnak van egy romantikus oldala, de nem viszi túlzásba. Nem bírom az előítéletes, tanulatlan, provokatív, önállótlan, bunkó, dohányzó, ketszínű, álszent embereket. Az előző mondatban felsorolt tulajdonságok mindegyike azonnali kizárást von maga után. 24/f

2017. júl. 30. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!