Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek gyakran vannak rémálmaitok?
Biszex vagy meleg fiú vagyok, és elég gyakran vannak rémálmaim nem tudom hogy ez a magány miatt van, mert nekem sajnos nincs senkim, alkalmit viszont nem akarok.
Elsősorban kapcsolatban élők válaszát várom. Ti mennyire alszotok myugodtan? A kérdés nem provokatív. Persze lehet csak a nehéz gyerekkorom miatt van, azt nem tudja az agyam feldolgozni.
Én is ezen gondolkodtam nemrég.
rémálmaim hála istennek már nincsenek, de amikor saját magam elfogadásával küzdöttem akkor voltak sok rémálmaim.
Én személy szerint nagyon szeretek aludni de sajnos engem is ez a insomnia zavar.
Szerintem ez csak a sok aggodalom miatt van.
Nekem pont akkor lenne,ha párkapcsolatban kellene lennem valakivel.
Nem akarok,nem tudnék együtt élni senkivel,de még csak kapcsolati szinten sem tudnék elviselni senkit.
Állandó szorongást éreznék azért,hogy nekem valakihez tartoznom kell.
Lehet a szüleim rossz kapcsolata miatt érzem így,hogy a párkapcsolat egy börtön.
Nem akarok megfelelni senkihez,nem akarok alkalmazkodni senkihez.
Inkább az a nehéz,hogy később egyre furább lesz,mert egyedül fogok maradni.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!