Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti részt vennétek egy ilyen hajós kiránduláson?
2017. júl. 29. 00:02
1/13 anonim válasza:
Túl nagy a tömeg. Ha csak én lennék egyedül + személyzet, akkor simán.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen,talán kicsit sokan vannak:D
Egy film jut róla eszembe:)
"Ha-jó a vége"
2017. júl. 29. 00:06
3/13 anonim válasza:
Én igen. Nem baj a nagy tömeg. Legalább van miből válogatni.
4/13 anonim válasza:
Csak abban heterok kerülnek fel egy ilyen hajóra.
5/13 anonim válasza:
3. Látszik, titeket sem az a nagy családcentrikusság hajt.
6/13 anonim válasza:
#5 Ja majd szüleimmel megyek el egy olyan hajóra ahol csak vagy nagyrészt meleg pasik vannak.
Meg egy ilyen hajóra nem azért megy az ember hogy a tájat csodálja :P
7/13 anonim válasza:
6. Az 5. válaszoló úgy értette, hogy a szexre hajtasz.
8/13 anonim válasza:
Hát mivel kicsi az esélye annak hogy az egyik meg ismert jó pasi a közelemben lakna, Szinte semmi. Ezért könnyebb szexet keresni mint egy kapcsolatot.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát igen,itt nem is a luxust kiszolgálást fizeted meg,hanem azt,hogy a pasik 90%-a sportos,kigyúrt:D
Gyakorlatilag egymást fizetik meg,nem a hajóutat:D
2017. júl. 29. 00:37
10/13 anonim válasza:
Pont erre gondoltam én is.
Első sorban a pasik miatt megy az ember ilyen hajóútra.
A kiszolgálás és az út csak másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!