Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mennyire érzitek magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire érzitek magatokat jó pasinak? Nekem annyira vegyes.

Figyelt kérdés
Néha azt érzem jól nézek ki, de aztán jön mondjuk egy srác akit azt gondolom, hogy megkaphatnék, de nemet mond. Akkor úgy érzem, hogy mégse vagyok jó pasi. Közbe meg eszembe jut, hogy milyen nagyon helyes srácokkal voltam. Pedig tudom, hogy mennyi hibám van. Azonban mostanában kicsit jobban zavar, ha nemet mondanak. Nektek milyen hibátok van, amiért nem érzitek sikeresnek magatokat? Én például vékony vagyok és nem egy tipikus szépfiú, de azért ronda se. Legalábbis ha az lennék akkor tuti nem olyan partnereim lettek volna és nem többször amilyenek.

2018. márc. 2. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
én alacsony dagi vagyok,és+ nős is meg 55 éves
2018. márc. 4. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom magam se jónak se rossznak olyan átlagosnak mondanám magam. Nem szoktam ilyenen filozofálni. A páromnak jó vagyok így, ahogy szeret és én is szeretem, más meg nem izgat. Nem a külsőség/külcsín, ami össze köti az embert, hanem a lelki világ ami számít. Na de ez az én személyes véleményem.
2018. márc. 7. 07:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is bizonytalan vagyok, mert a szép csajok nem igazán mondják azt, hogy hú de jó faszi lennék, ennek ellenére egy srác se mond nemet, ha ráírok planeten. Eddig senki sem utasított vissza, és amikor talira került sor, azt mondták, jobban nézek ki, mint a képeimen.

Magammal elégedett vagyok, 177 cm magas és 68 kg vagyok, a testalkatom atletikus-szálkás, mivel kondizom. Adok magamra, nem szarom le, hogy hogy nézek ki stb

Rengeteg faszi van, aki úgy ír rám, hogy ő helyesnek számít, de közben nagyon nem az, meg dagadt is ráadásul (mondjuk, nagyon sok srác van, aki dagi, de ha lefogyna, mindenki megnézné magának, de ha alkalmi szexről van szó, akkor legyen már jó teste :D )

Összességében a magamról alkotott képem a visszajelzések alapján 8,5/10

21/f(p)

2018. márc. 24. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!