Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire érzitek magatokat jó pasinak? Nekem annyira vegyes.
Én is bizonytalan vagyok, mert a szép csajok nem igazán mondják azt, hogy hú de jó faszi lennék, ennek ellenére egy srác se mond nemet, ha ráírok planeten. Eddig senki sem utasított vissza, és amikor talira került sor, azt mondták, jobban nézek ki, mint a képeimen.
Magammal elégedett vagyok, 177 cm magas és 68 kg vagyok, a testalkatom atletikus-szálkás, mivel kondizom. Adok magamra, nem szarom le, hogy hogy nézek ki stb
Rengeteg faszi van, aki úgy ír rám, hogy ő helyesnek számít, de közben nagyon nem az, meg dagadt is ráadásul (mondjuk, nagyon sok srác van, aki dagi, de ha lefogyna, mindenki megnézné magának, de ha alkalmi szexről van szó, akkor legyen már jó teste :D )
Összességében a magamról alkotott képem a visszajelzések alapján 8,5/10
21/f(p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!