Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mennyire érzitek magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire érzitek magatokat jó pasinak?

Figyelt kérdés
Én tök vegyesen érzem. Néha azt érzem nagyon jól nézek ki, aztán meg azt hogy nem. A Planetromeos visszautasítások néha elveszik a kedvem, de aztán rájövök, hogy a 90% ott nem reálisan dönt. Mind a szőke herceget lovon várja és ő maga meg.... Mindig amikor rosszul érzem magam átgondolom, hogy jaj ne már, hát ilyen meg ilyen jó srácokkal voltam és nem csak 1x, tehát nem csak azért mert ha már ott voltam jó voltam. Szóval ti hogyan érzitek a 10-es skálán milyenek vagytok? :)
2017. okt. 29. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

10-es skálán nem tudnám megmondani, de ismerem az érzést:)

Onnan indul, hogy nem vagyok a kockahasú, szőke szőrtelen ecsetfejű kategória. Tehát eleve hátránnyal indulok:)

Kicsit apatest (de dolgozom rajta újra), van némi szőr, arcra átlagos szerintem. Igényes, ápolt stb vagyok, jó farokkal. Néha úgy érzem, hogy egész jó parti vagyok akár pasinak, akár nőnek szexre vagy kapcsolatra is. Néha meg azt gondolom, hogy egyáltalán nem. Jó vannak különlges vágyaim, de semmi túlzottan extrém, meg sok midnen más is érdekel a szex mellett. Szóval komplex személyiség vagyok, néha ellentmondásokkal:)

De mindig oda jutok, hogy lesz/rom, akinek jó így annak jó, akinek nem, az így járt :D

2017. okt. 29. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Én átlagosnak mondanám magam, de a pasik többsége szerint baromi jó pasi vagyok, amit nem hiszek el.
2017. okt. 29. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Semennyire.

Bár vannak még nálam is rosszabbul kinéző emberek, de én se tudok úgy a tükörbe nézni hogy elégedett legyek magammal.

2017. okt. 29. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Maga vagy Don Huán! A péniszem pedig Perisz Hilton!
2017. okt. 29. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Fiús testű vagyok, szőke, lányos arc, 175 magas és kb 65 killó.

Nekem pont megfelel...(Nem akarok ismerkedni!!!)

2017. okt. 29. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
10/7-8 18f p
2017. okt. 29. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Azokban a körökben, ahol én mozgok, a kortársaimhoz képest nem vagyok vállalhatatlan. 40 vagyok most, a barber shopban a srác, aki a hajamat és a szakállamat csinálta, azt hitte, vele vagyok egyidős (ő 27 éves). Nyilván jobb testtömegindexnek, több izomnak, kevesebb szőrnek jobban örülnék. (Egyebekben igaz rám, amit az első hozzászóló írt: dolgozom magamon, igényesség, stb.).
2017. okt. 29. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy nagyon fura kérdés, ha szabad ezt a szót használnom... Mivel az, hogy ki hogy értékel valakit, az elég összetett (és valahol ijesztő, hogy pontozással írjuk le...). Na már most, én maximum 6 pontot tudnék adni magamra, de csak azért, mert baromira nem magamat keresem egy férfiban, hanem valaki olyat, aki nekem 10 pont és én vagyok neki 10 pont...
2017. okt. 30. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
8: Ha mindenki így gondolkodna...:-D
2017. okt. 30. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!