Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire érzitek magatokat jó pasinak?
10-es skálán nem tudnám megmondani, de ismerem az érzést:)
Onnan indul, hogy nem vagyok a kockahasú, szőke szőrtelen ecsetfejű kategória. Tehát eleve hátránnyal indulok:)
Kicsit apatest (de dolgozom rajta újra), van némi szőr, arcra átlagos szerintem. Igényes, ápolt stb vagyok, jó farokkal. Néha úgy érzem, hogy egész jó parti vagyok akár pasinak, akár nőnek szexre vagy kapcsolatra is. Néha meg azt gondolom, hogy egyáltalán nem. Jó vannak különlges vágyaim, de semmi túlzottan extrém, meg sok midnen más is érdekel a szex mellett. Szóval komplex személyiség vagyok, néha ellentmondásokkal:)
De mindig oda jutok, hogy lesz/rom, akinek jó így annak jó, akinek nem, az így járt :D
Semennyire.
Bár vannak még nálam is rosszabbul kinéző emberek, de én se tudok úgy a tükörbe nézni hogy elégedett legyek magammal.
Fiús testű vagyok, szőke, lányos arc, 175 magas és kb 65 killó.
Nekem pont megfelel...(Nem akarok ismerkedni!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!