Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mennyire érzitek magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire érzitek magatokat jó pasinak? Nekem annyira vegyes.

Figyelt kérdés
Néha azt érzem jól nézek ki, de aztán jön mondjuk egy srác akit azt gondolom, hogy megkaphatnék, de nemet mond. Akkor úgy érzem, hogy mégse vagyok jó pasi. Közbe meg eszembe jut, hogy milyen nagyon helyes srácokkal voltam. Pedig tudom, hogy mennyi hibám van. Azonban mostanában kicsit jobban zavar, ha nemet mondanak. Nektek milyen hibátok van, amiért nem érzitek sikeresnek magatokat? Én például vékony vagyok és nem egy tipikus szépfiú, de azért ronda se. Legalábbis ha az lennék akkor tuti nem olyan partnereim lettek volna és nem többször amilyenek.

2018. márc. 2. 17:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Segitek eldonteni, ha kuldessz kepet privatban! :)
2018. márc. 2. 19:08
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ismerkedtem itt egy Gellert nevu hapsival. O azt mondta magarol hogy jolnezki. 10bol 7-8ra ertekelne magat. Erre amikor lattam rola kepet....hat fuj! Nem csodalom hogy nincs senkije mar x eve. 190 valahany cm piszkafa labak hajas felso test kerek labda fej krumpli orr es keves haj. 10-bol 0ra tudnam ertekelni. Szoval ebbol kiindulva ez a "ferfi" iszonyat jo csavonak gondolta magat..de nagyon ronda volt :( Mindegy ki mennyire erzi magat jo pasinak ha masok csak az igenytelen elhizott ronda hapekot lattja maga elott.
2018. márc. 2. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagos vagyok, ezért rám senki nem figyel fel.
2018. márc. 2. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagyok.Valakinek jó.
2018. márc. 2. 20:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki igénytelen, az más kategória. Ne mossuk össze. Amúgy meg ez olyan, hogy van akinek pl Caramell jó pasi. Nekem nem. Szóval... Csak arra voltam kíváncsi, hogy ki mit tart magán rossznak és miért. Mert néha azt érzem a többség azt hiszi ő a világ 100. csodája és örülhet bárki, ha hozzászól. :D
2018. márc. 3. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember így van ezzel. Van, amikor szépnek, van, amikor kevésbé szépnek vagy csúnyának gondolja magát. Szerintem ez természetes.
2018. márc. 3. 11:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

én szerintem nem nézek ki rosszul, igényes vagyok, jól öltözködöm, intelligens vagyok, több nyelven beszélek, de az a legnagyobb problémám, hogy aki nincs velem egy szinten az nem jön be, aki meg kb. hozzám hasonló vagy nálam jobb azoktól meg konkrétan félek és nem tudom elhinni, hogy tőlem akarnának valamit, szóval kb. a saját utamban állok és pont azoknak nem adok kb. esélyt akik bejönnek nekem. :)

21/f

2018. márc. 3. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Most én sem tudom eldönteni magamról, eddig úgy gondoltam, hogy elég jól nézek ki, jött is egy srác akivel úgy gondoltam, hogy lehetne is valami és kiderült, hogy én nem jövök be neki. Már én sem tudom, hogy mivan. 😂🤨
2018. márc. 3. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolkodok abban hogy jó pasi vagyok-e.

Ha a tükörbe nézek akkor elégedett vagyok a látvánnyal.

Az egy másik dolog hogy másoknak mennyire tetszek, mondjuk inkább pozitivak a visszajelzések. de mondjuk ez függ attól is hogy kikkel futsz össze.

2018. márc. 4. 08:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, akkor másnak is vegyes:)
2018. márc. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!