Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti nem érzitek magányosnak és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek magányosnak és olykor csúnyának magatokat?

Figyelt kérdés
Vannak/voltak kalandjaim srácokkal. Tudom, hogy nem vagyok álompasi, mert nagyon vékony vagyok, nem vagyok tipik szépfiú, de így is volt aki kb rajongott értem. Csak persze nekem nem jött be a stílusa. A lényeg, hogy ma pl rám tört, hogy milyen rossz, hogy nincs valaki, akihez ha kedvem van oda lehet bújni. Nem kapcsolat, hanem mondjuk valami átmenet a szexhaver és a barát között. Aztán tegnap pl ült velem szembe egy srác, aki kibeszélt (nem tudom mit de látható volt, hogy engem) a barátnőjével. Egyből agyaltam mi lehet velem a baj. Pedig már nem vagyok tini :D Szóval értitek mire gondolok. Az egész azért fura, mert vidám (túlságosan is olykor) és jókedvű vagyok alapba. Nem szoktam foglalkozni az ilyesmivel, de ma valahogy ilyen érzések fogtak el. :( Gondoltam megkérdezem, hogy mennyire egyedi. :D
2017. júl. 19. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
akik nem depressziósak azok nem érzik annak magukat ;)
2017. júl. 19. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

"átmenet a szexhaver és a barát között"

Én is ilyet keresnék. Olykor nagyon magányos vagyok, de nem tartom magamat csúnyának.

2017. júl. 19. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Én nem csak annyak érzem magam, hanem az is vagyok.
2017. júl. 19. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
*annak
2017. júl. 19. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy egyedül, én is sokszor érzem magam magányosnak (bár én elsősorban kapcsolatot és nem szexhavert keresek), és mivel kevés az önbizalmam, előfordul, hogy csúnyának is (pedig talán nem vagyok az annyira).
2017. júl. 19. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem furcsa mód 3-5 hetente szokott megtörténni hogy úgy ébredek hogy senkivel se akarok beszélni. még ha előtte órákig beszéltem. Egyszerűen olyan hangulatom lesz hogy nem akarok senkivel se dumálni. Társkeresés szinten.
2017. júl. 20. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!