Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan valotta be barátainak, családtagjainak, hogy meleg, biszex vagy leszbikus?
Mi számít más orr alá dörgölésnek? Ha az, hogy elmondja a környezetének, hogy van párja/ ki a párja, kirakja facebookra, nyiltan beszél róla ha kérdezik, nyilvános helyen is párként viselkednek, megfogják egymás kezét, esetleg egy szolidabb csók is elcsattan akkor ezek szerint kb minden heteró a másik ember orra alá dörgöli a szexualitását" két ember nem csak a "négy fal között" egy pár. A másik meg: az emberek túlnyomó többsége a másik emberről automatikusan azt gondolja, hogy heteró és úgy is viselkedik vele, értsd: "Van-e már barátod/ barátnőd?", "Miért nincs még?", "Milyen pasik/ csajok tetszenek?", "Tetszik az a srác/ csaj, miért nem mozdulsz rá?", "Család, gyerek mikor lesz?" és még sorolhatnám, az állandó hazudozásnál pedig "praktikusabb" (lenne) egyszerűen elmondani, hogy bocs de meleg/ leszbikus/ biszex/ aszex/ miabánat vagyok. Ezért kell "mások orra alá dörgölni" remélem érthető.
hatarozottan egyet ertek az elottem kommentelovel 💪👌👏
am nem vagyok meleg, biszex vagyok ✌😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!