Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterók, Biszexek, melegek! Mi erről a videóról a véleményetek?
Ha én nem igazán érzem úgy, hogy nagyon megválaszolt volna bármit is... az, hogy kijelenti, hogy a másik téved, nem tesz semmit. Rendes példákkal kellene élnie, nem pedig erősen kihangsúlyoznia, minden 2. szót, hogy erősen hasson...
Egyébként is elég, ha ránézünk a közönségre...
Elkezdtem a nézők testtartását figyelni a videóban, és azt vettem észre, hogy nagy többségben, védekező pozíciót vesznek fel. Nem hinném, hogy annyira kellemesen érzik ott magukat, mint amennyire tűnhet... Ha pl. a 2:52-re megyünk, látszik, hogy az egész első sor, keresztbe tett kezekkel ül. Egyáltalán nem az új gondolatok, érzések befogadására alkalmas.
De akkor is a kedvencem a végén (3:27) az elsősorban ülő hölgy, sárga könyves, szuper lelkes, taps mutatvánnyal. Szerintem ez leírja, hogy hogyan lehet érezni ezzel kapcsolatban.
Igen, ezeket én is pont megfigyeltem. Szerintem egyébként undorító ez az egész dolog. Természetesen a hozzászólásokat is letiltották, nehogy már valaki más is hozzá szólhasson.
És ami a legjobban felháborított, hogy mikor ez a nagyon kifinomult pasas felolvasta a kérdést, az első sorban ott röhögtek.
Elszomorított ez a videó és nagyon remélem, hogy az a sok ember nem önszántából van ott. :(
Ki ez a bohóc b+ ??
Sok bárány meg bólogat...
Majd pont egy emberek által készített(manipulatív célokkal) firkálmány foglya eldönteni ezeket a kérdéseket nem ,h mi a szeretet ilyen bohócokkal az élen akik ezeket mantrázzák..
# 6 ja!Nekem ott baxta ki az agyamat amikor azt mondja, ha két férfi szereti egymást mondhatja még 3 meg 4 férfi is ,h mind szeretik egymást ekkora egy világi faxságot b+ ,h a tökömbe tud felhozni egy ilyen példát ??!! ez az agyhalott?
Egy meleg őszinte szereteten alapuló párkapcsolat semmivel sem másabb mint egy hetero kapcsolat.
Most nem azért ,de hány olyan hetero keresztény,házasság van már ahol leszarják a gyerekeket vagy épp fajtalankodnak velük(szélsőséges esetekben) vagy félrelépnek egyfolytában? Szánalmas amiket mond.
Ostoba tudatlan dolgokról hablatyol ez a világi madár.
Ez olyan amikor egy sélsőségesen buta embernek próbálod elmagyarázni ,h a fű az nem egyenlő a heroinnal
A pünkösdizmus tekintélyelvű, dogmatikus vallás. Németh Sándor ezen belül is szélsőségesen konzervatív.
Pl: (emlékezetből és nem szó szerint idézek) Vezetőink nem véletlenül azok, akik a vezetőink (szillogizmus). Isteni akarat választotta ki őket.
Amit Németh az isteni szeretetről beszél, az nekem hamis. Elvetem. Aki hitben él, el kell fogadja, Isten teremtett hetero, homo, bi, és "a" (azaz a szexben élvezetet nem lelő) beállítottságú, és még számos egyéb orientált embereket. Istennek mindegyikünket szeretnie KELL, mert Ő a teremtőnk. Személyesen azonban: "Nem méltatott reá, hogy őt higgyem". Így nálam az Isten-helyettes a genetika szerencsejátéka. Szerintem mindenkinek joga van más embereket (EGYMÁST) szeretni, úgy, ahogy neki(k) jólesik. Egyetlen erkölcsi követelmény a kölcsönösség. Nem zaklathatom szeretetemmel azt, aki nem kér belőle. Ez az erőszak, amit akár verbálisan is el lehet követni.
A sexben más bűnt nem lehet elkövetni. Ha nekem jólesik, "szerethetek" kecskét is. De gustibus non est disputandum. (Ezt azért írtam ide, hogy a prűdek jól megbotránkozzanak.)
Más: 1.-es nagyon jó összeállításodat köszönöm, eddig nem gondoltam, hogy el fogom olvasni a FESZ VAN-t, most majd nekilátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!