Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhat valakiből aktivista?
Vagy mi xd
Elkezdett érdekelni a dolog.
Nem tudom a pontos megnevezést, talán aktivista.
De arra gondolok, hogy a homoszexualitás ügyéért harcoló ember az az aktivista, vagyis én így használtam a szót a kérdésben. :D aztán lehet nem helyesen xD
1, meleg,
2, ismert közismert ember ezért minden lehetőséget megragad hogy támogassa a melegek ügyét.
Bár őszintén emberjogi aktivista van többnyire jogászok, de melegjogi aktivista az nincs ez egy szubjektív életfelfogás nem foglalkozás nem munka.
Ugyanúgy házasodhat? Ugyanúgy nevelhet gyereket?
Ha az emberek meglátnak egy meleg párt ugyanúgy reagálnak, mint egy hetero párra?
Nincs diszkrimináció? Nincsenek előítéletek?
Nincsenek olyan emberek, akik szerint a melegeknek meg kellene halni?
Ha valakiről kiderül, hogy meleg természetesen kezeli a társadalom?
Ha valaki nem meleg nem látja át ezeket, talán nem is foglalkozik vele, de a melegeknek amellett, hogy nicsenenk egyenlő jogaik számtalan diszkrimináció éri.
Mon házasodni még nem lehet, de reméljül eljön ez az idő is.
Én Londonban élek, itt teljesen egyenrangúként kezelnek a heterókkal meg sem kérdezik hogy milyen a sexualitásod és nem tesznek fel kellemetlen kérdéseket hogy mikor nősülsz van e gyerek, van e barátnő...?
Sokkal kulturáltabban kezelik a magánélet kérdését.
És nemcsak melegeknél, hanem nőknél heteróknál mindenkinél ez tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!