Hogyan lesz valakiből meleg aktivista?
Lehet mellette a magánélet is kiegyensúlyozott?
A közelmúltban halt meg egy velem egy idős meleg aktivista fiú....
Vajon őt is a magány vitte erre az útra?
Néha én is úgy érzem,ha már nem lesz normális magánéletem,legalább tehetnék azokért valamit,akiknek ez még megadathat.
26/F/M
Nem tudom, hogy függ össze az aktivistaság és a magánélet.
Aki pl. állatjogi aktivista, akkor már otthon nem karácsonyozhat, vagy mi?
Ha Magyarországra gondolsz, amíg a te/mi korosztályunk él, addig nem fog rendeződni a melegek helyzete. Ezen kár szomorkodni.
Szerintem ehhez kell egy külön elhivatottság,ami nem zárja ki a magánéletet,de lényegesen csökkenti a minőségét.
Eleve egy párkapcsolat is elég komoly "feladat".
Az aktivistaság pedig nem csak egy "meló".
Az Amnesti Internacional egy olyan világméretű emberjogi szervezet, aminek több programja van, így például a szeretni emberi jog, a melegek jogaiért. Szerintem keresd meg őket, ha tényleg érdekel. :)
Az aktivista lét teljesen elfér a magánélet mellet. Max havi egy-két olyan program van, amin részt vehetsz aktivistaként. Szóval olyan mint egy hobbi. :)
A nemrég elhunyt aktivista Rózsa Milán életét depreszió nehezítette, de ez nem az aktivista lét velejárója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!