Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki már több mint 1 éve?

Itt is ugyanaz a néhány ember van, időnként a név változik, de rájuk lehet ismerni...
Valahogy esélytelen ismerkedni...
Sehol sincs olyan aki megfelelő lenne, vagy ha az, akkor meg nem jön létre a találkozó...
Ez van!

Kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de 16 éves korom óta* élvezem a romeo vendégszeretetét... Most 23 vagyok, voltam vidéki városban, Pesten, de mindenhol egyformán siralmas a helyzet... Az ember beszél azzal a cirka 15-20 szóba jöhető jelölttel, de valahogy soha nem lesz semmi...
*Jó, igen, 18 alatt nem lehet regisztrálni... Ne legyünk már álszentek. Mit gondoltok, miért van az, hogy pár felhasználó 2-3 évig 18 éves? :D
23/F

Jelenleg kb. egy éve vagyok fent (előtte is voltam már fent többször), de semmi... Kevesen írnak (pedig van fent képem), akik pedig igen, azok vagy komolytalanok vagy nem az eseteim. Akik viszont nekem tetszenek, azoknak meg én nem jövök be. Szóval tényleg nehéz dolog ez .
28/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!