Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Vannak akik még ilyen bújósak mint én?
Amikor barátommal (párommal) vagyok akkor egésznap legszívesebben ölelgetem, csókolgatom.
Akár akkor mikor épp főzünk és hátulról átkarolom akár akkor mikor filmezünk. Reggel is általában előbb felébredek és ilyenkor elkezdem random csókolgatni a nyakát, szeme környékét stb. Erre általában felébred és hamar akció van a dologból :-D viszont azt vettem észre hogy a legtöbb meleg ennyire nincs oda ha a másik fél ennyire bújós... barátom se ennyire bújós de szerencsére jól fogadta az elején és mára már hozzászokott. Mondjuk nem volt választása xD :D Nálatok hogy van ez a dolog?
Mindketten 25/f vagyunk.

Nekem a párom nagyon bújós, én annyira nem de megszoktam már. Mondjuk néha túlzásba tudja vinni. Például ha valamire koncentrálok és jön bújni az ki tud zökkenteni mert nem tudok egyszerre kétfelé figyelni :D
Én inkább olyan típus vagyok aki nem inflálja el az öleléseket és a "szeretlek"-et.
Inkább kevesebbszer, de akkor teljes figyelemmel szeretgetem meg.

Én is szeretem csókolgatni, simogatni a párom, ez természetes dolog. De ha alszok, akkor kizárt h bújjunk, mivel rettentően forgolódós vagyok, illetve hamar ki lehet az álmot a szememből űzni. Olyankor meg morgós leszek egész nap.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!