Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal,20 év körüli srácok! Ti melyik alsót tartjátok szexisebbnek:a testhez simuló boxert vagy a fecskefazont?
#alsók
2018. febr. 1. 14:21
2/9 anonim válasza:
Én személy szerint simulós boxert hordok, és inkább azt szeretem másokon is. De persze nem lenne válóok, ha a nadrág lekerülése után meglátnám a másikat egy dögös fecskében... :D
21/F
5/9 anonim válasza:
Különböző srácokon más néz ki jól.
6/9 anonim válasza:
Boxert. A fecske túl keveset hagy a fantáziának.
7/9 anonim válasza:
Nekem az ilyen fazonú és színű alsók a legszexisebbek: [link] - hozzá fehér zokni :)
8/9 anonim válasza:
Egyértelműen a fecskét! Klassz a kép, fel is állt tőle!
Utolsó: jó az ízlésed, szexi a gatyesz és a zokni is!
9/9 anonim válasza:
Én boxert hordok de a fecske sztem nagyon szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!