Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A hagyományos fecskét, a tapadós száras úszónadrágot, vagy a lobogósabb shortot találjátok jobbnak/szexisebbnek a fiúkon/férfiakon?
Én a "lobogós" híve vagyok :)
25L
Ez engem is érdekelne.
De a tapasztalataim szerint a nők a lobogós shortot tartják jobbnak, esetleg még a boxerszerű úszónadrág az ami elmegy nekik, de van aki már arra is azt mondja, hogy neki ez túl bzis.
Érdekes, hogy ezzel ellentétben a nők minél kisebb és minél többet mutató bugyit és melltartót hordanak, strandoláshoz és úszáshoz is. A férfiak és a nők is egyaránt azt tartják normálisnak, ha egy pasi majdnem térdig érő lobogós naciban van strandon.
De például a vizilabdások is inkább fecskét használnak, akikért meg odavannak a nők.
Szóval lehet inkább arról van szó, hogy a társadalom megköveteli egy férfitól a komolyságot és a tartást, a nő meg lehet csábító, figyelemfelkeltő és provokatív.
És mivan, ha mindezek után, mi pasik mégis fecskeúszónaciban fogunk mutatkozni előttetek? Elég vicces lenne, ha közszeméremsértésért feljelentenétek :D
Meg ugye van egy olyan dolog, amit a nők kimondanak és van egy másik dolog, amit valójában gondolnak és van egy harmadik, amit éreznek :D
Nem mindegy, hogy ki viseli. :D
Azt hiszem, hogy nem is az úszónadrág fazonja a lényeg, hanem az, hogy mi van alatta.
Mindenkinek megy a zöld mancs.
Én fecskében tolom. Van alkatom hozzá, de ma a lányok szóvá tették, hogy nem férfias. Csodálkozom, mert úszáshoz ez a legpraktikusabb, ráadásul ha nincs has és az ember alkata is normális, teljesen mindegy mit vesz fel - gondoltam legalábbis eddig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!