Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a fiúk ezerszer jobban szopnak mint a lányok?
Én hetero vagyok de szoptatam már férfit és elsem tudom mondani milyen orgiát éltem át ezt nem lehet elmondani hogy tényleg egy lány sz.pása egy fiúnak a sz.pásához ég és a föld,szexuálisan a lányokhoz vonzodom de kiváncsiságból a neten kerestem meleg fiúkat akikel kiprobáltam a franciát és iszonyatos jó technikával csinálják persze lánnyal is jó a orál szex de fiúval fúúú én most tényleg nem túlzok de én remegtem amikor a fiú verte aztán a végén bekapta a szájába és úgy élveztem el nagyon jó volt de mi a titok a lánnyok mért nem tudnak úgy sz.pni mint a fiúk?
Talán azért mert nekik nincs péniszük és ezért nem tudják hogy hol a legérzékenyebb a pénisz?
"Én hetero vagyok de szoptatam már férfit"
...........
Csak én érzem itt az ellentmondást?
A lányoknál ez max. egy tanult képesség, vagy még annyi se. Fiúknál veleszületett érzék, mivel nekik is van, tudják, hol mi jó meg mi nem.
Ennyi.
Szerintem meg a nők alapból gátlásosak és ez az oka.
40 f bi
Mivel a nőknek alapból van egy beépített punci, ami mindenre jó, ezért a többség nem tanul meg mást.
Ja, és nem vagy hetero. Nem szégyen, csak ne képzeld magad annak.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem vagy heteró. :)
A fiúk pedig pont azért szopnak jobban, mint a lányok, amiért a lányok sokkal jobban nyalnak, mint a fiúk: tudják, hol vannak az érzékeny pontok és mi az ami jól esik, mi az ami fájdalmat okoz, hiszen nekik is "pont ugyanilyen" van.
26N bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!