Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szerettek legjobban miközben szopnak titeket?
Figyelt kérdés
Minden érdekel, nyelvtechnikától elkezdve fura, vagy nagyon egyedi dolgokig. Köszi2016. dec. 28. 17:20
1/20 anonim válasza:
Az én kolbászomon gyakorolhatsz ha lány vagy.
3/20 anonim válasza:
Ki akarna a kis bécsi virslikéden gyakorolni? :DDDDDDDDDDDdd
4/20 A kérdező kommentje:
nyílván azért került a heteroszexualitás kategóriába mert fiú vagyok.... (nem, nem vagyok fiú, lány vagyok) és nem gyakorlási partnert keresek, csak érdekel. #2 te kaptál azért egy zöldkezet
2016. dec. 28. 17:24
5/20 anonim válasza:
A pasim imádja, ahogy cuppogok. :D
6/20 anonim válasza:
Az igyekezetet hogy tövig bevegyék es a golyoimra csorgó sűrű nyálat
7/20 anonim válasza:
Imádom, ha olykor kéz nélkül csinálja a lány, de használhatja a kezét is. Szeretem, ha végignyalja a heréktől a makkom tetejéig, ott körköröz rajta, pörgeti a nyelvét és megnyalintja a fitymafékemet is + ujjbeggyel körözhet is rajta, miközben a másik kezével a heréimet masszírozza, utána nyalogassa, szívogassa is őket. Sőt, a legjobb, ha miközben cumizik, ujjazza is a feneket alaposan. Az is remek, amikor oldalra a szájüregéhez nyomhato ma makkomat és ha tudja, mélytorokra is kaphatja a répát. A lényeg, hogy változatos legyen, csavargassa alaposan a péniszt a kezével, miközben cumizik. Jó nyálasan csinálja, meg is köpheti, szűk szájjal és lehetőleg fogazás nélkül, ja és nézzen a szemeimbe közben olykor.
9/20 anonim válasza:
én nem szeretem ha sok nyállal csinálja a lány, és fura de a herét sem szeretem ha szájába veszi mert elég érzékenyek. viszont ha finoman végignyalja az nagyon jó. természetesen megelégszem ha csak a makkot tudja bekapni, de nyilván minél mélyebbre megy annál jobb. ha engedi szeretek a szájába elmenni.
10/20 anonim válasza:
Jó mélyen és csúszoszan, cumpogósan, hosszan kb így 41 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!