Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi értelme, illetve oka van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme, illetve oka van ennek?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni, hogy mi értelme, illetve oka van annak, hogy a melegek többsége (érzésem, megítélésem szerint), illetve a heterók közül rengetegen (ez itt most másodlagos) össze-vissza feküdnek egymással?

Mi erre a (pszichológiai) magyarázat? Az emberek ennyire nem tudják kordában tartani a vágyaikat? Ennyire kalandok után mennének? Gyűjtik az ilyesfajta élményeket, mint a bélyeget? Olyanok, mint a gyerekek, akik két hét után kidobják a játékszereiket, miután megunták azt? Miért?

Csak én vagyok régimódi azzal kapcsolatban, hogy egy hűséges, normális kapcsolatban képzelem el a jövőm, amiben mindketten boldogak vagyunk és nincs szükségünk másra, csak egymásra?

Várom a véleményeteket, stb. Szívesen attól is, aki hetente cserélgeti a partnereit, hogy neki ebben mi a jó és miért ilyen az érték rendje, mi vonzza őt ebben?

(Én nem ítélek el senkit, mindenki úgy él, ahogy akar. Csak nem értem!:))

Köszönöm. :)

2018. febr. 4. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Élvezik az életet. Mindenki úgy él, úgy létezik, ahogyan szeretne. A hálószobában való turkálást, és a más nemi szervével való játékot hagyd meg a vallásoknak.
2018. jún. 24. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!