Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme, illetve oka van ennek?
Szeretném megtudni, hogy mi értelme, illetve oka van annak, hogy a melegek többsége (érzésem, megítélésem szerint), illetve a heterók közül rengetegen (ez itt most másodlagos) össze-vissza feküdnek egymással?
Mi erre a (pszichológiai) magyarázat? Az emberek ennyire nem tudják kordában tartani a vágyaikat? Ennyire kalandok után mennének? Gyűjtik az ilyesfajta élményeket, mint a bélyeget? Olyanok, mint a gyerekek, akik két hét után kidobják a játékszereiket, miután megunták azt? Miért?
Csak én vagyok régimódi azzal kapcsolatban, hogy egy hűséges, normális kapcsolatban képzelem el a jövőm, amiben mindketten boldogak vagyunk és nincs szükségünk másra, csak egymásra?
Várom a véleményeteket, stb. Szívesen attól is, aki hetente cserélgeti a partnereit, hogy neki ebben mi a jó és miért ilyen az érték rendje, mi vonzza őt ebben?
(Én nem ítélek el senkit, mindenki úgy él, ahogy akar. Csak nem értem!:))
Köszönöm. :)
Mert nem szeretnek elég mélyen,
mert az állandó izgalom kell nekik (egy kapcsolatban nincs meg az újdonság varázsa, és ha nem szeretik egymást akkor emiatt nagyon gyorsan unalmassá válhat),
túl erősek az ösztöneik,
keresnek valamit, talán ők sem tudják mit (szeretetet, önigazolást hogy igenis jó nők/pasik hisz sokaknak kellenek, odafigyelést, testi érintést)
Vagy sokat/nagyot csalódtak és nem akarnak kapcsolatot, mert ott érzelmek vannak, és akkor újra sérülhetnek.
Szerintem ezek lehetnek a mélyebb okok, minden nemnél és nemi identitásnál.
Köszi az értelmes választ!
Várom azoktól is, akik "benne vannak a témában". ;)
Ha lenne egy hűséges társam, akkor
ragaszkodnék hozzá. De ma olyan a
világ, hogy ez ritka.
Ez egy jó kérdés.
Én 41 éves meleg pasi vagyok 4 éve élünk együtt párommal aki egy cuki 28 éves srác.
Előtte nagyon sok alkalmi kalandom volt és most nagyon nehéz megállni hogy ne kalandozzak mert az embert hajtja a vére, ez olyasmi mint a vadászösztön a ragadozóknál. Nem tudom ennél értelmesebben megfogalmazni de a férfiakban főleg a melegeknél igen erős ez a késztetés. Hogy ez miért van nem tudom,szerintem mindenkibe megvan csak valaki jobban tudja kontrollálni valaki kevésbé
Én élvezethajhász melegként egyszerűen nem tudom, hogy sok meleg pasi hogy képes lehorgonyozni egy pasi mellett évekre, talán bennük több a "női vonás", de egy férfiben szerintem ez az elemi ösztön, nem tudom.
Én őszinte leszek, voltak függőségnek mondható időszakaim, tavaly nem viccelek, összeszámoltam, körülbelül 60 pasit szoptam le. De élveztem. Viszont amikor nem jön össze semmi, és potyára dorbézoltam hajnalig a Coxxban, akkor bizony azért van lelkiismeretfurdalásom. Mikor szopás közben áll a farkam, majd a srác megunja már, és elteszi, én meg ott állok, totál felizgulva, és nincs kivel vagy mire elélvezzek. És ilyenkor jön a bárkivel bármit, csak tudjak elélvezni. De szerencsére van bennem annyi, hogy azért nem süllyedek eddig, ilyenkor persze nehezen de felfogom, hogy ennyi volt mára.
De még mindig inkább ezt választom, mint azt, amikor találkozom egy sráccal, odavan értem, eltöltünk egy estét, ott alszom nála, majd utána jön a síri csend. Majd én megtöröm, jön a szia mizu, hogy vagy, aztán végeszakad, aztán soha többé nem beszélünk. Ennél még azt a srácot is többre tartom, aki megengedi, hogy leszopjam, mert legalább nem táplál hiú reményeket felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!