Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belekezdeni?
Az kimaradt a leírásból, hogy ötleteket, meglátásokat nagyon szívesen fogadok.
Jómagam, heteroszexuális, Római Katolikus, vallásgyakorló ember vagyok. Így talán meglepő, hogy ilyen témával akarok foglalkozni. De, fontosnak tartom hogy az ellentétek ellenére, ne vádaskodjunk alaptalanul, hanem fogadjuk egy egymást (Krisztusi) szeretettel, és embertársunkra felebarátunkként tekintsünk.
NÉzd, ez külföldön ahol én élek pl abszolút elfogadott.
Ez egy lerágott csont.
Igaz Mo 100 év lemaradásban az elfogadást illetően mindenféle téren még egy ilyen vádaskodó, pletykaéhes, viperanyelvű nép nincs a földön mint a magyar.
És amúgy a vádaskodást sem értem, meg hogy egymást nem kedveli a két típus, egyszerűen mi melegek egyáltalán nem foglalkozunk azzal, hogy mi a véleményük másoknak a melegekről.
Pl én sem találom szimpatikusnak a vallást, sem a vallásgyakorlást, abszolút ateista vagyok, nem célzással írom neked, így kikerülöm a társadalom ezen rétegét.
Sz ez így van rendjén.
és hogy akarod kutatni?
Netes kérdőívvel? Torzítani fog, iskolai keretek között szexualitással nyomulni 18 éven aluliaknál meg elég macerás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!