Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg, aki vallásos indíttatásból él önmegtartóztató élete?
Hogyan jutottál erre a döntésre?
Mik a nehézségek? Mik ennek az életformának a gyümölcsei?
Egyáltalán nincs párod, vagy csak bizonyos dolgokat nem tesztek meg?
Az most sokadlagos, hogy melyik vallásról van szó.
Nem azokra az emberekre vagyok kíváncsi, akik szerint az önmegtartóztatás, vagy úgy általában a vallás hülyeség. Ők most ne szóljanak hozzá, ha lehet.
45 éves, biszexuális férfi vagyok erős meleg beütéssel: kísértéseim 95%-a férfiak, 5%-a nők felé irányul. Mély hitem miatt sosem volt meleg kapcsolatom, pedig bőven lett volna rá alkalom. A melegség olyan kereszt, amellyel 1-2 évtized után az ember megtanul együtt élni. Nagyon vágytam társra, igazi családra, ezért megházasodtam, és nem bántam meg. A házastársi szexszel kapcsolatban csak az a baj, hogy a gyerekek és a számtalan kötelezettség mellett csak ritkán van rá alkalom. A kényszerű böjt néha sikerül, néha nem.
Ha összejön, a feleségemmel 18 együtt töltött év után is nagyon jól esik randizni, ágyba bújni, és a gyerekeim is bearanyozzák a lelkem nap mint nap. A feleségemmel komolyan gondoltuk, gondoljuk a jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan fogadalmat, és eszerint élünk. A szexet csak házasságon belül, teljes odaadásban, hűségben, szeretetben tudom elképzelni, ezért buja fantáziáimat nem élem ki, a szívemben nagy ritkán fellobbanó fiúszerelmeket pedig kidobom a kukába. Ilyenkor szoktam imádkozni: “Jézusom, a te szerelmedért lemondok erről!”
Egyszer imában magához ölelt Isten, éreztem lángoló szeretetét, így a fenti imát nagyon is átérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!