Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen ciki még szűznek lenni?
Kevesebb mint fél év és már betöltöm a 21-et mégsem voltam még úgy senkivel sem.
Évek óta tudom, hogy meleg vagyok, de nehezen ismerkedem, gátlásos is vagyok, és visszahúzódó is, az önbizalmam a béka feneke alatt. Ráadásul nem csak egy éjszakás kalandokat keresek, mint a legtöbb meleg srác hanem inkább tartós kapcsolatban gondolkodom, sokaknak pedig talán ez lehet a probléma, vagyis én már nem tudom...
Hasonlóan vagyok ezzel, bár 3 évvel fiatalabb vagyok.
Én "tartogatom magam az igazira", nem érzem cilinek. Szerintem 20-21 évesen sem az.
Kívánom, hogy rád találjon a szerelem.
Nos, én 21 vagyok, s akárcsak Te, én is szűz vagyok. Egyáltalán nem érzem cikinek. Miért lenne az? ;)
Sőt, ugyanazt gondolom, amit Te.. ehhez komoly, tartós kapcsolat kell.
Totálisan hülyeség, én 24 éves és szűz voltam, mikor itt az oldalon megismertem a barátomat aki akkor 19 volt és szintén szűz.
Ráadásul jó hosszú ideig csak távkapcsolat volt, így elég sokára tartott mire elvesztettük együtt, én 26 ő 21.
Lehet azt mondani, hogy ciki, és az a része tényleg az, hogy ennyi ideig tartott mire összehoztuk az elsőt, ami megjegyzem a találkozónkon múlt.
De alapvetően egy olyan társadalom nőttünk fel, ami homofób és így nagyon későn értjük meg, fedezzük fel magunkat is, ismerkedni is sokkal nehezebb.
Heteró vonalon is baromi jellemző a szüzesség 20 év körül szóval mindenkinek nyugi.
Azt is elárulom, hogy én már nagyon nagyon túl akartam lenni rajta a korom miatt így az elsőt el is kapkodtuk, utólag azt mondom jó elveszteni hisz az emberről lekerül egy hatalmas teher, de nem fogod magad annyival többnek érezni mint gondolnád, sőt.
Inkább az lesz az érzésed, hogy tényleg emiatt aggódtam?
Remélem segítettem.
Azért, kedves utolsó válaszoló, nem gondolom, hogy ez ilyen általános dolog. Akinek "benne van a vérében" lehet, hogy az első után ellent mondva saját magának fűvel fával összefekszik, de aki más személyiség, másképpen gondolkodik, azt a szüzessége elvesztése sem fogja szerintem gyökeresen megváltoztatni.
Köszönöm egyébként az eddigi válaszaitokat, örülök, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!