Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen ciki még szűznek lenni?
Kevesebb mint fél év és már betöltöm a 21-et mégsem voltam még úgy senkivel sem.
Évek óta tudom, hogy meleg vagyok, de nehezen ismerkedem, gátlásos is vagyok, és visszahúzódó is, az önbizalmam a béka feneke alatt. Ráadásul nem csak egy éjszakás kalandokat keresek, mint a legtöbb meleg srác hanem inkább tartós kapcsolatban gondolkodom, sokaknak pedig talán ez lehet a probléma, vagyis én már nem tudom...
Egyáltalán nem gáz. Én is 21 voltam amikor "elveszítettem". Nem lettem semmivel sem több vagy kevesebb. Azt gondolná az ember, h mennyivel másabb leszel azután, de nem. Ugyan olyan, bár tény, h miután véget ért a kapcsolat, utána még jobban kívántam, de nem voltam azóta sem senkivel, mert nem érdekel az alkalmi.
24/F
Azt el is felejtettem írni, hogy ha végül találkozol az igazival vagy azzal akivel valóban összeilletek, annyira fogtok egymásnak örülni, hogy marhára nem számít majd, hogy milyen szexuális tapasztalataitok vannak. Talán még örülni is fogtok, hogy a másiknak nem volt sok kalandja.
Persze az más kérdés, ha csak szexet keresel, akkor számít mennyire vagy rutinos, de ha nem ez vezet, akkor nem számít a szüzesség.
Egyik korábbi válaszolóra reagálva pedig, nekem nincs bajom azzal,ha valaki szereti a szexet vagy megéli a szexualitását.
De azt ne gondold már, hogy mindenki ilyen vagy legalábbis ekkora mértékben.
Én mióta elvesztettem a szüzességem sem voltam mással, sőt sokkal inkább arra jöttem rá, hogy nem akarok én már kalandokat, csak az igazit megtalálni akivel boldog lehetek.
Szóval ez egy ellenpélda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!