Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, megcsal a barátom azzal a pasival, aki előtte nekem csapta a szelet. Mit csináljak?
Néhány hete a páromnak lett egy új kollégája, akivel sok közös feladata van a munkahelyén. Volt, hogy a mi közös albérletünkben ültek össze dolgozni. Olyankor a srác mindig feltűnően nézett, legalábbis az elején, később már próbált közeledni, és egyre egyértelműbb jeleket adott, hogy szeretne tőlem valamit. Mondtam a barátomnak, hogy valami nem stimmel vele, de ő nem igazán vette ezt komolyan, kb legyintve azt mondta, biztos csak viccelődik, hiszen tudja rólunk, hogy együtt vagyunk.
Aztán elhívott a pasi találkozni, kettesben. Nemet mondtam, nem is nagyon értettem, honnan vette ehhez a bátorságot. A lényeg, hogy nem vette túl jó néven, és kerülni kezdett. Mostanában egyre többet jár el a barátommal. Konkrétan haverok lettek, és mindig olyankor hívja el bulizni a barátomat, amikor tudja, hogy én nem érek rá, hogy ne mehessek velük. Ez nagyjából két hete tart, egyre többet marad ki a párom. Pár napja pedig arra mentem haza, hogy ismét nálunk van, de olyan furcsa volt a légkör. Plusz a hálószobából szaladt ki a párom, hogy mi az, hamarabb végeztem? Utána jött ki sunyin a hálóból a kollégája...
Én ezt már nem tudom mire vélni. Szóvá tettem nem egyszer, de mindig ilyen üres mondatokkal, kifogásokkal leszerelt a barátom, és hogy nem kell aggódnom, ne butáskodjak, csak haverok, és ő engem szeret, honnan szedem ezeket a hülyeségeket, ne legyek már paranoiás. Viszont egyre több közös programjuk van, ami a miénk rovására megy.
Szerintetek igazam van? Megcsal vele? A "haverját" sem tudom mire vélni, hogy ezt miért csinálja, ha előtte tőlem akart valamit. Ez valami kicsinyes bosszú lenne? Úgy érzem, nem bírom már ezt sokáig, bármennyire is szeretem a barátomat. :(
Előre is köszönöm szépen az értelmes válaszokat!
23F (Barátom 28F, kollégája 27F)
#11 Tudom, hogy igazad van, csak olyan nehéz...
#12 :) Szerintem nem olvastad el a fejleményeket, előtted kettővel leírtam. Kíváncsi vagyok a véleményedre, ha azt is elolvastad.
Nagyon sajnalom:( eros vagy h azert igy birod, engemis vegtelenul bantana meg ha nemis tortent szex, akkoris a szandek h amugy megtette volna.. Borzaszto erzes ha az ember bizalmat elaruljak..
Remelem olyan dontest hozol ami vegul NEKED a legjobb, sok erot es kitartast!
Én mindenkinek adok második esélyt, kivéve az ilyen helyzetben.
A barátod fejben már megcsalt, és ha csókolóztak is, akkor ahhoz kellett érzelem nyilván.
Maradj a haverodnál és dobd ki a mókust most! Fájni fog, de nem ilyen pasit érdemelsz.
(Én mindig mondtam, hogy az aktív pasik többsége egy gyökér...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!