Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet azt bocsájtani, ha a barátom csapja a szelet (csak szóban) másnak is?
"ő se hogy miért." (béna szöveg. kb mintha azt mondaná hogy nem tudja miért akar lefeküdni veled. )
azért mert megakart csalni, félre akart kefélni csak nem jöt össze. elég hihető duma szerintem. ja férfi válaszolo vagyok. nem tudom hány éves vagy,de ez "Azt mondta ne viselkedjek úgy mintha félrekefélt" elég aggreszív hangnemű megnyilvánulás. olyan mintha ideges lett volna hogy őt ilyenel vádolod, még ha összejöt volna(gondolva magában).nem lesz jó vége. mondanám hogy hagyd ott és inkább kezdj mással, de úgy is neked kell dönteni.
inkább mondta volna azt hogy hajtotta a kaland vágy stb.
de ilyet hogy nem tudom miért csapom vlkinek a szelet?? ez vicces. komolyan mondom felléphetne vele.
ha mással is flörtöl, akkor félre akar lépni, csak nem sikerült. (egyébként pedig lehet, hogy sikerült is, csak te nem tudsz róla)
ha annyi értelmi intelligenciája nincs (vagy annyira nem érdekli), hogy tudja, hogy ezzel téged megbánt, akkor nem érdemel meg téged.
"annyi értelmi intelligenciája"
mármint érzelmi :D elirtam.
Ott a pont a 32év tapasztalatban :)
ÉN is jártam már úgy sárccal egy év után, hogy elkezdett udvarolgatni másnak,csak a lány nem adta be a derekát, én meg persze jó voltam addig amíg rá nem jöttem és még neki állt feljebb, hogy mit képzelek, neki nem is tetszik a lány... 1 éve hogy szakítottunk és még mindig fut a lány után (24éves a srác) Szerintem találsz Te kedvesebb és odaadóbb srácot is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!