Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a Lidl-ben megszólalt a telefonomon ez a planetromeo app. Szerintetek melegnek hittek? Nem tudom kikapcsolni. Csak egy meleg barátom miatt van fent mert kiszokta kérni a véleményem emberekről. Hetero/f
Nem mindenki él az appok világában.
Egyébként is inkább azon aggódtak a mögötted lévők, hogy haladj a pénztártól, hogy ők is végezhessenek.
Senki le sem sz..rta, hogy hogyan kattogott a telód.
Ez most komoly? Azért bert fülbevalója van valakinek még meleg...
De lehet, hogy éppen egy meleg sráccal futottál össze, nagy cucc.
Mindemellett meg lehet változtatni, sőt le is lehet némítani az appot. Csak szólok.
Csak az tudja, hogy milyen hangja van egy alkalmazásnak, aki azt használja.
Egyébként, ha hülye, idétlen, direkt figyelemfelhívó hangja van, akkor arra bárki felfigyel. Én is felfigyelek más mobiljának hangjára, ha az egyedi, vicces, jópofa, vagy épp ellenkezőleg idióta, borzasztó, irritáló.
Sz fin.g.juk sem volt róla a pénztárosnak sem.
A Lidl-ben arra koncertrálnak hogy mennyire olcsó a cucc és másra nem igazán...
Melyik Lidl volt?
Én direkt szoktam bekapcsolva hagyni a romeot, sőt, ha helyes srác van a közelben, direkt üzenek pasimnak, hogy szólaljon meg a telefonja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!