Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk kik párkapcsolatban éltek, ti szólítjátok?
A párotokat ”Apának"?
Sok hetero kapcsolatban a felek Apának és Anyának szólítják a másikat.
Elég meredek egy gondolat, főleg mert az én szüleim perpill még emésztik, hogy ha az egyetlen fiacskájukon múlik, nem unokázhatnak - hacsak máshogy meg nem oldjuk. :) Lényeg, hogy eszem ágában sincs Apának hívni a páromat, nem emlékeztetem erre nap mint nap magam... De ha meg is békélnek vele, akkor is kissé betegnek tartom.
24/F
Szerintem ez inkább a gyerek miatt van a hetero kapcsolatokban.
Például, ahogy az általános iskolákban is úgy utalnak a tanárok egymásra sokszor, mint a "tanár néni" vagy "Icuka tanárnéni" vagy "Pista bácsi" stb, de nyilván amikor "Icuka tanárnéni" meg "Pisti bácsi" leülnek mondjuk péntek este sörözni, akkor nem így szólítják egymást.
Hogyha nincs gyerek, akkor szerintem nem nagyon van értelme a dolognak.
A melegek esetében meg hát elég kevés esély van gyerekvállalásra és még azt is ellehetetlenítik.
Ha meg mégis sikerül, mondjuk örökbefogadással akkor meg kicsit furán hangzik, hogy apuka és apuka :D
Az ilyen AB/DL kapcsolatok meg megint más téma, de nem hiszem, hogy túl sok ilyen lenne.
A párom néha szokott engem papusnak hívni pedig 16 évvel fiatalabb vagyok nála:D
F/31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!