Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szülőkkel való kapcsolat befolyásolja a homoszexualitás kialakulását?
Erről egyébként sok cikket olvastam már. És a saját életemben is jelen voltak ezek a dolgok. Ragaszkodó Anya, aki mindentől óvott, mindig megvédett. Távolságtartó, néha agresszív apa, aki nem igazán szeretett szerintem kiskoromban, féltékeny volt rám...
és később kiderült hogy évekig megcsalta anyámat. (kb a 1995-2005 között folyamatosan, és mikor 2010-ben kiderült, arra hivatkozott, hogy anyám velünk törődött és őt elhanyagolta.) Ekkor kezdődött életem legrosszabb időszaka ami kb. 1 évig tartott, féltem is sokszor hogy megölik egymást, vagy magukat a szüleim. Apám elhajtott kocsival az éjszakába dühöngve, Anyámat sírva kértem, és fordítottam vissza mikor szintén öngyilkos akart lenni. Volt hogy szó szerint hajnali 6ig ölték egymást, veszekedtek, aztán fültanúi voltunk a hugommal a "békülös szexeknek".
Mert ez az egész egyébként úgy indult hogy apám kezdte el vádolni anyámat azzal hogy megcsalja. Csak közben világosan kiderült az ellenkezője. Ez úgy maga volt a terror egyébként. Mert elég szar anyagi helyzetben is voltunk (gazdasági válság), szóval a pénz miatt együtt maradtak, emiatt hibáztattam is anyámat akkor, de már rájöttem hogy ezt miattunk tette. Feladta az egész életét értünk.
Ekkor (2010 körül) kezdtem el beleszeretni a legjobb barátomba... viszonzatlanul. Szóval ez is így egybecseng. Mert ő volt akkor az egyetlen akivel tudtam beszélni, kicsit elfeledkezni a ezekről a kínzó dolgokról. De soha nem mertem elmondani neki, hogy szeretem pedig kb 15-22 éves koromig rajongva szerelmes voltam belé, és mindig vele akartam lenni, senki más nem érdekelt. De sajnos ma már nem a barátom, elfordult tőlem.
Szerintetek azért lettem meleg, mert sose volt előttem olyan férfi példa, amivel azonosulni tudtam volna?
Én melegként a genetikában hiszek abban hogy velünk születik, mint hogy egyikünk lesz 188 cm a másik meg marad 170 férfiként.
Én 12 évesen már iszonyat vonzódást éreztema női holmik kül a csipkés fehérneműk iránt viszont magamon...:D
A nők nem érdekeltek a férfiak annál jobban.
14 évesen már lefeküdtem férfival...
A szüleim liberálisak, és elég magasan iskolázottak így ők is rájöttek és támogattak mindenben.
Persze voltak dolgok amiket tiltottak melegbárok, késői kimaradások, pia, cigi- nem dohányzom, nem iszom- tanulást elvárták- nem voltam jó tanuló bármennyire is szerették volna, egyetemi tanári végzettségük van, kutatók én meg alig bírtam leérettségizni...
Szerintem komolyan minden genetika!
A velünk született halálos betegségektől kezdve a sexuális preferenciánk minden.
Én azért is hiszek ebben mert már egyre fiatalabb 10-11 éves kisfiúk is rájönnek hogy a férfiak érdeklik őket.
Amúgy én is éreztem már korábban is magamban, csak nem tudtam megfogalmazni hogy miben vagyok más mint a többi a fiú.
Nagyon sajnálatos ami veletek történt, nem szabadott volna gyerekként átélni mindezt de nem hiszem hogy a férfi testhez való vonzódáshoz ezeknek a borzalmaknak köze van.
Mármint ha tényleg meleg vagy és férfiakkal sexelsz jársz, randizol...
Én olyat hogy magára kényszerített melegség még nem hallottam senkitől.
Előző vagyok én egyetértek a 10#es.
Ramone látens meleg vagy homofób faxom tudja de régi bútordarab itt.
Azt Saját magadtól tudod megkérdezni hogy ránézel a szép férfra a youtube-n le akarod e xopni vagy sem?
Szeretnél vele randizni vagy sem?
Ha más férfiakra is kiterjed az érdeklődésed akkor nem csak azért szerettél bele a barátodba hogy kapj egy kis szeretetet.
Ez egyfelől érthető egy ilyen családi klíma után de ha másokat is képes vagy szeretni, kívánni akkor absz nem a körülmények miatt vagy meleg.
Amúgy is sz a körülmények miatt senki sem lesz meleg.
Kedves Kérdező!
Senki nem akart Téged megbántani, csak leírjuk amit gondolunk/tudunk (elvégre erre találták ki ezt az oldalt).
Az hogy te most csak 1 fiút szeretsz, attól még meleg vagy. Nekem az egyik legjobb barátom éveken át volt szerelmes a legjobb (heteró) barátjába. Ettől függetlenül folyamatosan azt állította, hogy ő bizony nem meleg, csupán ezt az egy fiút szereti. Hiába magyaráztam neki, hogy ez nem így van, nem hitte el. Kb 2-3 év kellett mire rájött, hogy igazam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!