Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiverés után ezt érzem, ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiverés után ezt érzem, , meleg vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, sokat csalódtam a szerelemben és a csajokban fiatal korom ellenére, ezért elgondolkodtam, hogy meleg vagyok-e. Eléggé beleéltem magam, hogy igen, de furcsa dolog ez, amikor fiúkra gondolok maszturbálálás közben, akkor nem akaródzik elélvezni, furcsa, idegen érzés, aztán elkezdek meztelen lányokon gondolkodni, akik lovagolnak rajtam, és egybôl elélvezek. Utána viszont minden kezdôdik elölröl, melegnek érzem magam kiverés után, és megint melegnek gondolom magam a következö kiverésig, ahol megint lányokra megyek el.

Mi ez?

Bocsi a hibákért telorol vagyok

2017. dec. 18. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
Magad írtad le, hogy mi a helyzet.. csalódtál a lányokban. Ennyi. Nem vagy meleg! :)
2017. dec. 19. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sem vagy feltétlenül meleg. Időt kell hagynod magadnak, és ismerkedni ezerrel, fiúkkal, lányokkal, tapasztald ki mire van szükséged. :D
2017. dec. 19. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!