Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg vagyok, ha szerelmes vagyok önmagamba?
Egyszerűen imádom magamat,annyira sármos és jóképű férfi vagyok.
Senkinek nem mertem még elmondani,de beleszerettem magamba.
Ettől már melegnek számítok?
LOW BUDGET LOVE! :DDD
Nem kell a partneredre költened. :) Féláron megúszod az éttermet, a mozit és a színházat és még csak meglepi ajándékokat sem kell venned. XD
Nincs nézeteltérés, vita, veszekedés, mindig az van, amit Te akarsz. XD Akkor szexelsz magaddal, amikor csak kedved tartja, sohasem mondasz magadnak NEM-et. Kell ennél több? :D
Ne izgulj, én is hasonló cipőben járok, még egy videót is forgattam a saját magam ünneplésére.
Ajánlom szeretettel megtekintésre:
Az alapelvem az, ha már szeretem magam, akkor teremtsek vele értéket is, ne csak a tükört bámuljam bambán. :D Továbbá az egész szart sem ér, ha mást nem tudsz szeretni. Én 11 év után is szerelmes vagyok a feleségembe és imádom a fiacskámat, meg a barátaimat is. A kérdés az, hogy te csak magadat szereted kérdező, vagy másokat is tudsz? Ez a nem mindegy... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!