Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ebből ítélve ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből ítélve ez a srác meleg lehet?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és tetszik egy fiú, de az a gyanúm, hogy meleg. Instagramján néztem, van fent neki kép melegfelvonulásról meg szivárványos zászlóról. Barátnője nincs (szerintem), csak lány barátai. Valóságban a viselkedésén semmi nem látszik, bár annyira nem ismerem, az tény. Meg láttam rajta fura színt, ilyen halvány zöldet-türkizes felsőt, de miért is ne.

Az Instagramos képei, na azokat nem értem. Ha valaki nrm meleg, minek vannak kint ilyen képei. Még talán annyit, hogy a képei alapján kicsit sokat foglalkozik magával.

Ti mit gondoltok? Ha meleg, nyilván felejtős. Viszont az is fura, hogy sokat figyel a suliban engem.

2017. dec. 16. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, esélyes hogy meleg, de ha tetszik ne add fel itt.
2017. dec. 16. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélgess vele és aztán tereld erre a témát és finoman kérdezz rá. Jó, persze, alapvetően talán nem a legszebb dolog a másik szexualitására kérdezni, de aki elmegy Pridera, az kétlem, hogy nem mondaná ki, hogy meleg.

Az, hogy valaki Pridera megy, egyáltalán nem biztos, hogy meleg. Sokan elmennek mondjuk egy meleg barátjukkal, vagy csak szimplán támogatni az elveit, sőt sokan csak egy "jó bulinak" tekintik az egészet.

A többi meg sztereoptikus maszlag. A melegségnek semmi köze az öltözködéshez, vagy a viselkedéshez...

2017. dec. 17. 01:17
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Van instagramja? Full kályha a gyerek. :D
2017. dec. 20. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!