Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy ne?
35 éves vagyok és nem meleg csak biszex csak nem igazán tudom melyik kategóriába kellene ezt a kérdést fel tenni.
Együtt élek 4 éve a barátnömmel és a 16 éves fiával.
Nem tudom mit kellene tennem de bele szeretem a fiúba.Tudom hogy nem kellene de még is meg történt.Talán hibásan gondolkodom de úgy érzem hogy be tudnék vele egy kapcsolatot válalni.Nem tudom mit érzek irántam azzon vagyok hogy ki derítsem.Fogalmam sincsen hogyan kellene ezt elmondani a páromnak?Nagyon gáz lenne ha dobnám a saját fia miatt ?
Ez olyan, mint egy szappanopera.
Ha nem szereted a nőt akkor hagyd el, de szerintem nehogy eláruld, hogy a fiával kavarsz, mert simán ellened fordulhat és akkor feljelent.
Ez mibden szinten rossz. Ha nem szereted a nőt, hagyd az egészet.
A 16 éves fiú, mégha meleg is nem egy 35 éves pasival akar járni valószínűleg.
Igen, melegként elég liberális vagyok, de ez így mindennel együtt durva.
A korkülönbség csak egy dolog lenne, amit én bizonyos körülmények között el tudok nézni még ilyen komolyabb esetekben is, mert millióból egyszer akár még igazi kapcsolat is lehet belőle.
De így barátnőstül nagyon nem lehet ennek jó vége.
Viszont vannak itt még kérdések, amivel talán teljesebb képet kaphatnánk.
A barátnőd tudja, hogy biszex vagy?
Illetve mi a helyzet a sráccal, mert oké, hogy részedről bejön, de vele mi a helyzet?
Ő meleg?
És ha igen, szimpatizál veled egyáltalán?
Nem lehet, hogy te gondolsz ebbe bele többet részéről?
Én nem ítéllek el, mert pusztán az érzéseidért nem lehet, de nem látom hogy ebből bármi jó kisülhetne.
A barátnődnek szerintem még véletlenül sem mondd el, mert 1000 százalék, hogy nem értené meg, csak kiborulna.
Arról nem is beszélve, hogy rögtön arra gondolna, vajon mióta csorgatod a nyálad a fiára, (?) és ez biztos valami pedo dolog (!).
Azt is elhiszem, hogy szereted a barátnőd, és nem egyszerű egy helyzet ez, de ha már felmerült, hogy elhagynád a fiáért, akkor a legjobb lenne szakítani vele, ha nem is azonnal (előbb alaposan gondold át ezt a helyzetet amiben vagy), de belátható időn belül.
Aztán, hogy a sráccal mi lenne a legjobb azt nem tudom, de elsőre én is azt mondanám neked, egy 16 évesnek nem feltétlenül egy korodbelivel kéne összejönnie. Túl fiatal és éretlen még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!