Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ítélik el az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el az emberek azt, ha két ember szereti egymást, ha azok azonos neműek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furán hangzik, amit leírok, de sajnos tipikusan az az ember vagyok, aki nagyon vágyik arra, hogy elfogadják, miközben önmagát sem tudja elfogadni.

Pár barátom tudja, hogy meleg vagyok, eddig elég jól fogadták.

Viszont nagyon félek attól, hogy mások elítélnének, folyamatosan ezen kattog az agyam...

És sokszor azon is, hogy azok, akik nem tudják vajon mit gondolnának erről, nem ítélnének-e el, ha tudnák.

Tudom, túlzottan érdekel az emberek véleménye, de erről nem tehetek.

A másik dolog, ami meg ezzel ellentétes kissé az az, hogy ha lesz egy kapcsolatom, akkor azt egy kicait meg akarom élni... Nem akarom elrejteni a kapcsolatomat, nem akarok a négy fal között élni, nem is tudnék...

Egy ugyanolyan kapcsolatot akarok, mint a hetero párok, csak azonos nemű partnerrel...

Ez olyan rossz lenne? Elítélnének az emberek?

2017. dec. 2. 00:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
9%
#10 nice troll
2017. dec. 2. 07:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon talán még Budapesten van nagyobb esélyed ezt nyíltan vállalni, de maximum úgy, hogy kézenfogva mentek.

Nem véletlen, hogy a meleg ismerőseim nagy része elköltözött külföldre, ahol sokkal jobban tolerálják, és látok olyan facebook-os bejegyzéseket, amikor megpuszilják, ne adj isten megcsókolják egymást az UTCÁN.

Szóval ők boldogok akartak élni, egyszer élünk felkiáltással csapot-papot itthagytak, és a szerelmükkel új életet kezdtek egy másik országban. Nem bánták meg.

Az más helyzet, ha valaki nem akar innen elmenni, bár én javaslom minden melegnek, mert, ha jön a Jobbik jövőre, akkor még rosszabb lesz a melegeknek, mint eddig volt!

2017. dec. 2. 08:56
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

ez szép.

egyetértrek azzal aki azt mondta, hogy a melegség nem 4 fal közötti jelenség, hogyan a heteróság sem.

de civilizált helyeken nincs is ezzel gond, csak hát Mao még nem tart itt, összesen ennyi a probléma.

2017. dec. 2. 09:22
 14/31 anonim ***** válasza:
8%
Én nem ítélem el őket,de azt amelyik felvonul,és jogokért csápol,meg gyereket akarnak nevelni a párjával,azzal úgy csinálnám mint Ausvicba. 2 meleg gyereke biztos mentálisan csak sérült gyerek lehet,mert mit lát otthon hogy 2 pasi,seggbe rakja egymást? És hol van anyu? Talán nem piszkálná senki a melegeket ha nem ráznák magukat. Meleg felvonulás? Azt mi a francnak? Akkor a heterok is vonuljanak vel? Ez mi marhaság már?
2017. dec. 2. 09:24
 15/31 anonim ***** válasza:
85%

#15: A szüleid is a szemed láttára szexeltek?

Ha igen, akkor megértem amit írtál, hogy a gyerek szeme láttára "seggbe rakják egymást". Ha viszont nem szexeltek az orrod előtt, akkor egy meleg pár gyereke se fog ilyet látni.

Ébresztő!

2017. dec. 2. 09:44
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

Sziasztok!

Nem szoktam sok kérdéshez választ írni, de ezt végigolvastam és úgy érzem ide kell.

Teljesen megértem a kérdező gondolatait és félelmeit.

Épp elég fiatalon szembesültem vele, hogy meleg vagyok.Ahol én lakom ott még inkább feltűnőek a homofóbiával kapcsolatos cselekedetek.(Ha valakit úgy érdekel a történetem privátan, szívesen leírom de ide nem.)Viszont a nevében is benne van hogy ez egy fóbia.Félelem.Az ember bármilyen fejlett is legyen lényyegében állat.Amit nem ismer attól fél.

Az hogy a meleg szerelem és szex az undorító az pedig egy beszűkült tömegszöveg."A melegség bűn!"Persze te meg mivel nem vagy keresztény mehetsz is a máglyára.A gyilkosság és mások oktalan gyűlölete,azoknak ártás stb. az a bűn.A melegség nem az.

Na meg perverzió.Az perverzió, hogy az egyetlen emberhez aki megértett engem, aki megóvott a saját családomtól mert nem kúrtam meg az összes közelembe jövő lányt hanem művészeti órákra jártam, aki jobban szeretett mint bárki más és saját magamtól is megvédett, ahhoz oda merek menni és megölelni, megcsókolni attól függetlenül hogy fiú?Az perverzió hogy én így születtem és életem végéig így kell élnem?De gondolom az nem perverzió amikor egy férfi lekötözi a feleségét és megkorbácsolja vagy a fél konyhakertet feldugja neki mert az milyen szexi.

A melegség nem normális?Nézzen körül aki ezt mondja és lásson is végre.Mindenki teljesen más.Mindenki más dolgokat szeret.Az után 5 perenként elmehet melletted 5 meleg de te mégis a tütüs díszmelegeket látod és az alapján formálsz véleményt a többiekről.Én látok egy hírt a tévében arról, hogy 3 szakállas motoros megerőszakolt egy kislányt onnantól az összes szakállas motoros erőszaktevő?

A homoszexualitás maradjon négy fal között.Szerintem nem tudják azok akik ezt mondják mivel is jár ez.

A hetero párok dugnak a padon a játszótéren, egymás nyálát szürcsölve és nyelvét falva állnak a moziba és a metróba(tisztelet a kivételnek).Egy meleg pár tudjátok mit szeretne?Annyit hogy ne nézz rájuk.Borzasztó igaz?Hogy van merszük ennyit elvárni?!Annyit hogy ne nézz rájuk úgy, mint egy undorító emberi selejtre mikor esetleg meg merik egymás kezét fogni egy pillanatra megy ne adj isten puszit adnak egymás arcára.Mindezt úgy, hogy teljesen ismeretlen vagy számukra és ők is neked.

Milyen lenne annak aki azt mondja hogy 4 fal közé való a meleg kapcsolat hogyha soha többé nem ehetne máshol csak a lakásán.Ha megy valaki hozzád a kaját elküldenéd máshová vagy a tőled távol eső részére tennéd az asztalnak.Ha eléd tennéd vagy magad mellé akkor furcsán néznének rád, ha pedig megfognád akkor meg fel lennének háborodva és feszélyezve éreznék magukat. Na még ha bele is harapnál!! És az úr oltalmazzon ha ezt a lakásodon kívül tennéd.Lehet mondani hogy ez a példa nem adja vissza a meleg párok esetét de igenis visszaadja.Ugyanis ez ugyanolyan természetes dolog mint az evés.Nem tehet róla az ember, egyszerűen szüksége van rá.Ha pedig már csinálja megpróbálja úgy csinálni hogy boldogságot okozzon neki.

Egy meleg pár nem tud gyereket nevelni?Meg azt nézheti a gyerek hogy az apja szeretkezik a másik apjával?Hét én nagyon sajnálom ha a te szüleid előtted csinálták, de egy meleg pár sem tenne ilyet.Szerinted az a kisfiú vagy lány akit a nagymamája és az anyja nevelt mert apa otthagyta őket szarabb ember lesz és lelki sérült?Egy gyereknek nem egy hímnemű apára van szüksége és egy nőnemű anyára hanem egy harmonikus szerető családra.Ezt pedig még talán jobban is meg tudja adni egy meleg pár mint a legtöbb szülő.

Mindig kellett valami amit az emberek utálhattak, hogy meg legyen az egység de már nem a melegek és a feketék, zsidók stb. azok, hanem azok akik másokat az alapján gyűlölnek mert más a rasszuk vagy más nemű embert szeretnek.

Mindjárt itt 2018.A világ fejlődik.Ha azt akarjuk, hogy az ország is fejlődjön félre kell tenni az alaptalan félelmeket és utálatot.Semmi köze sincs senkinek ahhoz hogy kit szeretek és nekem sincs hogy a szomszédasszony kit szeret.Mégha hallom is esténként mekkorákat szeretkeznek akkor is az zavar hogy másnap fáradt leszek.És örülök, hogy a szomszédasszonynak ilyen jól megy a sora.Vegye észre magát minden homofób, rasszista és mondva csinált okok miatt gyűlölködő!

Itt őket rühelli minden jóravaló intelligens ember.Tessék fejlődni a korral.

18/f

2017. dec. 2. 13:21
 17/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt nagyon jól megfogalmaztad. :)
2017. dec. 2. 14:51
 18/31 anonim ***** válasza:
8%

#16 Nem hiszem, hogy te melegként rendelkezel azon feltételekkel, melyek szükségesek lennének ahhoz, hogy önerőből megértsd, miért tekint a heteroszexuális emberek egy része az életterükbe bekerülő homoszexuális párkapcsolatokra negatívan.

A "nagyon jól megfogalmazott" szöveged egy nagy csúsztatás, torzítás, túlzás, önellentmondás, szalmabáb és demagógia. Általánosítás az általánosítás ellen. Amíg összesen két érved van a közösség megbotránkoztatása mellett és azok közül az egyik, hogy igazságtalannak tartod sok heteroszexuális ember természetes reakcióját a ti veletek született vágyaitokra, nem hiszem, hogy érdemes képviselned ezt az ügyet. Különösen, ha megvizsgáljuk a második érvet is, mely az volt, hogy a táplálkozás és az intimitás pontosan ugyanannyira elengedhetetlen életfeltételek egy ember számára. A tudomány jelenlegi állása szerint – amennyiben jól vagyok informálva – nem halsz szíven, ha ötven napig nem kapsz szeretet. De még akkor sem, ha ötven évig.

Úgy gondolom, hogy nem az ismeretlentől való félelmükben tartják undorítónak sokan a homoszexuálisok nyilvános, szexuális alapú szeretének megnyilvánulását, hanem azért, mert ellentmond a nemi szerepekről alkotott képüknek, amiket átvettek a szűkebb-tágabb környezetüktől. Szerintem ez egy természetes reakció és nem tehetőek felelőssé érte az emberek.

Erre a költőinek szánt kérdésedre pedig, miszerint "Szerinted az a kisfiú vagy lány akit a nagymamája és az anyja nevelt mert apa otthagyta őket szarabb ember lesz és lelki sérült?", külön kitérek egy sor erejéig: igen, szerintem nagyobb valószínűséggel lesz lelkibeteg egy ilyen, abnormális családmodellben felnőtt ember. Árnyékbokszolni nem fogok, úgyhogy külön leírom, "szarabb" ember viszont nem lesz szerintem, ám már a lelkibetegség kockázata is túl nagy ár.

2017. dec. 2. 16:10
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

16os vagyok.

Elolvastam kétszer figyelmesen a válaszodat, és a sajátomat is, amire reagáltál.

Tény , hogy mivel meleg vagyok nem érthetem azokat akik nem melegként néznek egy homoszexuális párt és meg van a véleményük.Viszont pont ezért, hogy megértsem beszélgettem sokat heteroszexuális párokkal, férfiakkal, nőkkel.Tőlük tudtam meg ezeket a dolgokat.Hogy a tévében látott parádék alapján ítélik meg sokan a melegeket és a sztereotípiák alapján.De a fő ok, hogy nem ismerik a melegeket.És igen is van bennük egy félelem.

Tény, hogy fiatal vagyok, a kifejezésmódom nem tökéletes.Örülök, hogy te ilyen sok szakszót ismersz amivel negatív véleményt tudsz formálni az előző válaszomról és lehúzni azt.Talán az írásom módja és kifejezése helyett nézhetted volna az hogy mi a mondandója.Ugyanis nem tudom, hogy te meleg vagy e vagy nem, de szerintem közel az összes meleg tudja mit írtam le, és teljesen érti.

Nem egy "szalmabáb"(azt hiszem ezt írtad) az írásom hanem szélsőséges példákkal lefestett mondandó.Talán te túl közönségesnek találtad, de éppen ezek miatt lehet könnyen értelmezni.Sajnálom, hogy ezek szerint nem mindenkinek sikerült.

De ha bele szeretnénk kötni a dolgokba, akkor ütöd a saját szavaidat.Egyszer azt írod hogy nem halsz bele ha 50 évig nincs senkid aki szeressen, de ha nem eszel X napig abba igen.Majd hogy lelki betegségeket okoz egy "abnormális" család az ott felnövő gyereknek.Szerintem ha "abnormális" családja van a gyereknek 50 évig akkor nem hal bele. Így már ugye az első következtetésed is csak nézőpont kérdése.

Az, pedig ,hogy mi abnormális az szintén nézőpont kérdése.A meleg párok gyerekkel a legkevésbé abnormálisak ha az abnormális családokat nézzük(Ugyebár a meleg párok gyerekkel szerinted oda tartoznak).Mindenkinek más a normális.Ez egy új dolog, de nem egy beteg családkép.

Az embernek ugyanúgy szüksége van az egészsége érdekében a lelki szükségletekre mint a fizikaiakra.(Úgyszintén orvosilag bizonyított.)Így amit én írtam mégis helytállóbb.

2017. dec. 2. 17:30
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

" hanem azért, mert ellentmond a nemi szerepekről alkotott képüknek, amiket átvettek a szűkebb-tágabb környezetüktől"

Naná, mert igazából másképp nem is élhetsz, másképp nem is láthatod a világot, csak amit/ahogyan azt átveszed a környezetedtől! Miért kellene aszerint élnie bárkinek, ami társadalmilag elfogadott? Miért ne csinálhatnám én azt, nyilván olyan dolgokat, amikkel nem ártok a környezetemben élőknek, amit én akarok? :-D Ki mondja meg, hogy mi a társadalmilag elfogadott? Kit ÉRDEKEL, hogy a társadalom és a környezet meg a világ meg mit tudjam én kicsoda tőlem mit VÁR EL? Egyáltalán miért is vár el bárki mástól valamit, főleg ha egy idegenről van szó? Mindannyian különbözőek vagyunk. Ahogyan egy szülő nem erőltetheti rá a gyerekére, hogy már pedig te kislányom ezt és ezt fogod tanulni és csinálni, mert az társadalmi szinten elfogadott és milyen jól fog mutatni az önéletrajzodban, ahogyan egy szülő nem kényszerítheti arra a gyerekét, ha a saját neméhez vonzódik, hogy "szeressen" egy ellenkező nemű embert, csak mert az az elfogadott, úgy NEKED sincs jogod beleszólni abba, hogy ki, mit csinál és kivel. Ha nem tetszik a szülőnek, hogy más vagyok? Sorry, ez én vagyok. Nem te neveltél ennek, én ilyen vagyok, más, de attól a te gyereked vagyok, ugyanaz, aki eddig voltam. Vagy elfogadod vagy nem, nem tudok ellene mit tenni. Lehetne erről vitatkozni oldalakon keresztül, fel kellene fogni, hogy nem vagyunk egyformák és mindenkinek más az abnormális.

Kérdező: Nem kell erőltetni ezt az elfogadtatás dolgot. Az én környezetemben is vannak olyan emberkék, akik biztos, hogy konkrétan megköveznének, ha tudnák, hogy én épp a saját nememhez vonzódok. Lesz_rom. Akinek tudnia kell, tudja. Akinek nem tetszik? Arra van az ajtó ...... :-D Nem azt mondom, hogy bujkálni kell, nyugodtan megölelheted a párodat. Az egyik barát barátnőmet öleltem meg és már ránk kiabálták, hogy "leszbik" és? Kit érdekel? :-D Nem d_gtam előttük, csak megöleltem az egyik barátomat. Ha nem vagy az is félreértik, semmi nem jó. Mindig mindenbe bele fognak kötni, mert tudod a mai világban az a menő, meg a divat, ha nem saját magaddal meg a saját életeddel foglalkozol, hanem másra mutogatsz. Hadd mutogasson :-D Hagyd rá! Nem azt mondom, hogy nyomd le a nyelved a barátod torkán, mert ha hetero lennék se tennék ilyet nyilvánosan, senkinek semmi köze hozzá, intim dolog, csak két emberre tartozik, de nyugodtan puszild meg, öleld meg.

Semmivel kapcsolatban sem szabad hagyni magadnak, hogy ennyire érdekeljen mit gondolnak mások. Mert akkor nem aszerint élsz, amilyen vagy, hanem mindig elvárásoknak megfelelően fogsz cselekedni, ami pedig nem te vagy. Ha túlságosan őszinte vagy ami még nyers is, hát sorry ez vagyok, vagy elfogadod vagy nem, ha nem tetszik .. lehet menni tovább, nem kötelező tolerálni ezt a tulajdonságot.. Ha mindig elvárásoknak megfelelően éled az életed, az nem is a te életed, hanem amit elvárnak tőled és soha nem fogod megtalálni a boldogságot. Bocsi, ha kicsit kesze-kusza, de kikívánkozott..

23 leszbikus lány !

2017. dec. 2. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!