Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért asszociálnak a rúdtáncról az emberek egyből arra, hogy ez ember könnyen kapható, olcsó nő?
Mert a rúdtáncosok könnyen kapható olcsó nők. Mármint a legtöbben nem sportként űzik, mint tudod.....:)
Mert akik a bárokban rúdon táncolnak, szerinted nehezen kapható, házasságcentrikus nők? :) Nem.
Na, ezért.
Te valószínűleg nem ilyen vagy, de sajna találkozhatsz előítéletekkel emiatt.
Most komolyan nem tudod??
A rúdtánccal hagyományosan a prostik kellették (kelletik) magukat a kuncsaftoknak a kupikban. Innen önállósodott és vált külön sporttá, de ettől a gyökereitől nagyon nehezen fog szabadulni, ha ezt csinálod, ezzel számolnod kell
Szerintem nem magyarázod meg eléggé!
Nekem van barátnőm, aki versenyszerűen rúdtáncol, de soha nem volt még belőle konfliktusa. Ha kérdezik, vagy szóba kerül, elmagyarázza, hogy ő nem szórakozóhelyen vonaglik egy rúdon, hanem sportol :) Sosem volt ebből félreértés. Sajnos ez van, még a köztudatban nem ragadt meg eléggé a rúdtánc, mint sport.
Hát, mert talán így terjedt el jobban a köztudatban. Linkelj be neki egy videót erről a dologról, hátha változik a véleménye (ha ez számít).
25/F
Hu de fel bosszantanak az ilyen emberek..! Pl: Télen nyáron kilog mindene a ruhából úgy mászkál kisgyerekek, ferfik elott állandóan. Utána meg mondja hogy, miért mondjak ram h rib...?
na most szerinted. Amikor a rudon tekered a... , pucsitasz, meg vonaglasz, szerinted mit mondanak rad?? Szerintem egy normális férfinak megalázó lenne hogy a barátnője vagy a felesége egy tudom vonaglik. Errol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!