Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen kamaszkori kalandokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamaszkori kalandokba volt részetek?

Figyelt kérdés

Leginkább a sulis 9osztálytól felfele, sulis, koli, ilyesmi.

Nem csak szex hannem mondjuk csok vagy ilyesmi.

Csak kivancsi vagyok😊

2017. dec. 1. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kolibuli volt, és nagyon kiütöttem magam, szóval bevittek az egyik szobába, hogy pihenjek kicsit. Arra ébredtem fel, hogy letolt gatyában fekszem az ágyon, és az egyik haverom éppen leszop... Egészen addig nem gondoltam jobban bele, hogy vajon miért nem akarok/tudok a lányokkal kapcsolatot kialakítani, de az, hogy engedtem, hogy befejezze és mellé még k*rvára élveztem is, elgondolkodtatott. :D

24/F

2018. jan. 18. 01:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Közös recska. :D

20/f

2018. jan. 18. 23:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Közös verés volt általánosban 7.osztályban 1x 2x
2018. jan. 30. 10:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de rossz emlék...
2018. febr. 1. 06:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én igen fiattal még csak 13 voltam amikor az egyik nyári szünetben az akkori legjobb haverommal lefeködtem igen szex volt . A mai fejjel már jó hogy akkor megtetük, de akkor nem igy gondoltam az egész dolgot.
2018. febr. 1. 07:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
amikor 9.ben elkerültem otthonról, kisvárosból egy nagyobb városba.. eléggé vékony fiúcska voltam, de akkoriban sokat futottam meg azon a nyáron picit izmosabb lettem meg nagyobb és a fenekem nagyon kerek volt már akkor is, és első sulis nap volt amikor már rendes óráink is voltak, de én késve érkeztem a suliba és bementem az első órára és minden padban ültek kivéve leghátul volt egy pad és ott ült egy fél roma származású fiú, először nem akartam mellé ülni, előítéletek stb stb, de csak ott volt hely, és első nap volt vagy 7 órám, első pár órában nem nagyon dumáltunk, de az egyik szünetben ahogy wcre mentem ő is bejött és beállt mellém a piszoárhoz, és hát rápillantottam a farkára (akkor még szűz voltam), és egy igazi nagy szép farok volt, én kb azon a nyáron kezdtem el maszturbálni, és ahogy ment a vizelés ráhúztam vagy kettőt-hármat és ezt ő is észrevette.. szerintem akkor ő már tudta, hogy lazán leszoptam volna ott a wcben, és utána órán rákérdezett, hogy én meleg vagyok e, és nagyon meglepődtem ettől a kérdéstől, először nem tudtam rá mit mondani szóval nem válaszoltam rá, csak zavarban voltam elvörösödtem, lefele néztem, ő meg utána elkezdte simogatni a combomat órán majd közel hajolt hozzám és belesuttogta a fülembe, hogy ő is meleg és nagyon tetszem neki, ettől annyira felkeményedtem, hogy ahhh majdnem elmentem.. de ő is észrevette és rám markolt :D .. utána még az nap délután smároltunk, nem sokkal pedig le is feküdtünk.. majdnem 6 évig jártam vele :D
2018. febr. 1. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Huhh én miért nem vagyok ilyen szerencsés?

Semmi nem volt még velem... Nem ismer vki Dunakeszi környéken fiatalokat?

16/f

2018. febr. 2. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!