Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik kamaszkori homoszexualitás?
Semmit ne tegyél és nemkell aggódnod...elfog múlni..nekem is volt,de nem sokáig tartott...jó persze nem voltam pasival,de néztem pasis filmeket ,stb...erre maszturbáltam..azaz erre is...de ez elindult fantáziában és le is zárult fantáziában..nem mellesleg miután elélveztem bele gondoltam mindig,hogy áhh kizárt...én annál jobban meghalok a nőkért :DDD és ne felejtsd el...a kíváncsiság még nem melegség...
23/F
Persze! Létezik!
SP és Fluor Tomi is már jó ideje együtt vannak! :))
Komolyra fordítva! Hogy létezne már???
Vagy homár vagy,vagy nem! Ha az előbbi akkor viszont ne reklámozd magad,mert teljesen természetellenes,hogy fiúként srácokról ábrándozol,és ha valaki meg akarja magyarázni az ellenkezőjét,azért teszi mert friss húst lát benned!!!
Olvastam már olyat hogy van ilyen, de nem igazán hiszek benne. Én már 13 évesen és tudtam h meleg vagyok, és ez nem változott azóta sem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!